Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zenecsatornát sem lehet...

Zenecsatornát sem lehet hallgatni LMBTQ propaganda megjelenése nélkül?

Figyelt kérdés

LMBTQ zászló az MTV Hits logójában:

[link]

máj. 25. 23:39
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
29%
29# Arról nem is beszélve, hogy te mint - elvileg - heteroszexuális, egészséges férfi, rettegsz valakitől aki nem olyan mint te. Sokáig azt hittem hogy ti gyűlölködtök, de valójában nem. Ti tényleg homofóbok vagytok mert féltek attól, hogy egy meleg ember valahogy csökkenti a ti férfiasságotokat. Azt hiszitek, hogy attól lesztek férfiak mert veritek a nőket, utáljátok a melegeket, harcoltok brüsszel ellen és focit nétek éjjel nappal.
máj. 26. 10:08
 32/53 anonim ***** válasza:
8%
#30 Aki valóban ellenzi az LMBTQP-propagandát, az nem lehet fideszes, hiszen a Fidesz LMBTQP-párti. Ebből következik, hogy a kormánypropagandát is ellenezzük, viszont a kérdés nem erről szól.
máj. 26. 10:11
 33/53 anonim ***** válasza:
21%
20. Ne haragudj, de nem tudod felfogni, hogy vannak emberek akiket ez egyáltalán NEM ERDEKEL. LESZAROM mit lehet kivitelezni horogkeresztes pólóban. Én nekem egy sincs mert jobban szeretem a minta, felirat akármi nélküli egyszínű pólókat. De elfogadom ha valaki azzal fejezi ki magát hogy olyat visel amin van jelkép vagy felirat. Nem azonosulok vele de elfogadom és még egyszer leírom.. leszarom. A saját dolgommal vagyok elfoglalva így észre sem veszem ezeket. Lehet tusko paraszt vagyok mert nem figyelek embertarsaimra de bevallom.. inkább az vagyok mint hogy ilyen szarsagokon rugozzak
máj. 26. 10:12
 34/53 anonim ***** válasza:
62%

33# Itt Ausztriában is egy összejövetelen ki volt rakva péksüti, édesség, répa és humusz is.

A kutyát nem érdekelte, hogy gondolnak-e a vegánokra is a répával meg a humusszal, hogy ne kelljen sonkás péksütit enniük. Egyszerűen ott vannak a kajás, a melegek, ilyen-olyan nemzetiségű emberek aztán kész. Ez csak a fidesz szavazók fejében veri ki a biztosítékot mert a normális, intelligens ember ezeket észre se veszi.

Ez a különbség a két ország között, lehet hogy ezért van itt 58,000$ gdp/fő és magyarországon 18,000$ gdp/fő. Picit a fejekre kellene edzeni a propaganda helyett.

máj. 26. 10:18
 35/53 anonim ***** válasza:
17%
:)34. és amíg ilyen szarral vannak elfoglalva, addig nem is tűnik fel nekik a saját szánalmas csóri életük.
máj. 26. 10:29
 36/53 anonim ***** válasza:
52%

Berosálok ezen az országon.

A nagy nemzeti hős, szutykos politikának, sikerült az EU legputribb helyévé tenni Magyarországot és, ahelyett, hogy megpróbálna az ország valahogy kimászni abból a trágyadombból, ahová a kormány tette, mindenki mást kritizálunk, de olyan fölényes aroganciával, mintha, itt a keritésben lévő kolbász is aranybulla lenne. Eszméletlen.

máj. 26. 11:14
 37/53 anonim ***** válasza:
41%
#34 Nem ezért van ekkora különbség a GDP-ben, hanem mert ők élnek a mi munkánkból, és nem fordítva.
máj. 26. 11:17
 38/53 anonim ***** válasza:
4%

"#34 Nem ezért van ekkora különbség a GDP-ben, hanem mert ők élnek a mi munkánkból, és nem fordítva."

Igaz. Meg a németeknek is el vagyunk adósodva, Ők is Velünk gyártatnak, meg a kínaiak is, oroszok is Minket szipolyoznak, az egész Világ Magyarországból él. Mi tartjuk fent az egész Világ gazdaságát.

máj. 26. 11:27
 39/53 anonim ***** válasza:
21%
Miközben mi azzal vagyunk elfoglalva hogy vannak a világon b.zik... 😂😂 meg is érdemeljük a sorsunkat.
máj. 26. 11:49
 40/53 anonim ***** válasza:
36%

37# Nem, azért megy ilyen jól nekik mert minden tanult osztrák reggel elmegy dolgozni a normális munkahelyére és értéket képvisel a munkájával. A magyarok maximum összeszerelni tudnak meg mérgező anyagokkal dolgozni.

Meg persze ők nem másra mutogatnak mint a hozzád hasonló szerencsétlenek, hanem belátják mi a baj és megpróbálnak vátloztatni rajta.

Ezért maradsz te egy buta, keleti magyar, ő pedig folyamatosan fejlődik és lépést tart a világgal. :D

De csináljátok csak, eddig is jó irányba vezetett a hülyeségetek, ezután is ugyanabban a pöcegödörben fogtok fetrengeni amit megteremtettetek magatoknak.

máj. 26. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!