Miért csak Magyar Péter mögött láthatók tömegek miközben kampányol? Hol a 2/3 a fideszes kampányban? Plakátok és ennyi?
47. Teljesen nevetséges vagy, a linket én is ismerem, az én állításaim nem cáfolja.
Mindamellett, bár a Wikipédiára magam is szoktam hivatkozni ezen az oldalon, amikor olyan tudásbázist mutat fel, ami számomra is vállalható, de sajnos azt is látni kell, hogy politikai téme esetén gyakran balliberális elfogult szemüvegen keresztül láttatják a dolgokat.
Azért is utaltam rá, hogy Orbán miért rágott be vagy tett keresztbe, politikai beavatkozásnak tekinti, Magyarország belügyeibe, ebben a formában.
52.
Ez hazugság, nem tudod bizonyítani.
Orbánnak annyi gondja volt ezzel, hogy a norvég pénzeket főleg kormányellenes, balliberális, sőt bevándorláspárti szervezetek felé akarták becsatornázni, amire azt mondta, hogy akkor inkább nem kell, a többi része sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!