Miért csak Magyar Péter mögött láthatók tömegek miközben kampányol? Hol a 2/3 a fideszes kampányban? Plakátok és ennyi?
#39 Nézd vissza a parlamenti közvetítéseket és számold össze a tövényjavaslatoknál, döntéshozataloknál "Nem"-mel szavazókat. Vond ki ebből a fideszeseket (0, nem lesz nehéz dolgod). És akkor kalkuláld ki a kapott számból, hogy vajon ha a parlament 2/3-át nem fideszes szavazóbábuk tennék ki, akkor vajon mi lenne az eredmény?
De ebben is segítek: Ha a fideszes droidok nem tudnának szavazni, akkor az általam felsoroltakból semmi nem valósulhatott volna meg.
Ha a parlament nem 2/3-át alkotnák fideszesek, hanem csak 3/5-ét, akkor miért ne valósulhattak volna meg az általad felsoroltak?
Ez nem igaz, a törvények nagy részét egyszerű többséggel is el lehet fogadni.
Az általad felsoroltak közül melyikhez kellett 2/3-os törvénymódosítás?
40.
Nem tudod bizonyítani, hogy hazudtam, csak trollkodsz.
Nem vagyok a kiszolgálód, ha nem tudod használni a Google-keresőt, akkor így maradsz.
De szerintem neked inkább az fáj, hogy beégtél. Ebből indult ki a szál:
"-Kaptunk volna egyszer 70 milliárd támogatást a norvégoktól, de a kormány visszautasította, mert nem lophatták el."
Bizonyítsd be te az állításod! Az nem úgy működik, hogy te itt hazudozhatsz, bármi bizonyíték nélkül, de ha neked nem tetszik valami, akkor bevágod a hisztit.
#46 Tessék, Szervizmérnök úr.
"Az nem úgy működik, hogy te itt hazudozhatsz, bármi bizonyíték nélkül, de ha neked nem tetszik valami, akkor bevágod a hisztit."
Oké, de ez legyen már kölcsönös. Én még a ti oldalatokról semmilyen bizonyítékot vagy forrásmegjelölést nem kaptam, csak a hisztit és picsogást.
"Igazad van, ezekhez nem kellett."
Király, akkor tudnál sorolni olyan dolgokat, amikhez 2/3 kellett, és jelentősen befolyásolták az életünk? Pár kommenttel odébb még nagoyn problémáztál a győztes kompenzáción, hogy emiatt van 2/3-uk, amikor meg felhívtam rá a figyelmed, hogy a 2/3-nak nincs nagy jelentősége még én voltam az együgyü, meg a kedves kis lélek. :)
Az külön tetszik, hogy 3 órája még egyértelműen írtad, hogy igen, az általad felsoroltakhoz kellett a 2/3, most meg már elismered, hogy nem. :D
#48 Fáradt vagyok ehhez.
"Pár kommenttel odébb még nagoyn problémáztál a győztes kompenzáción, hogy emiatt van 2/3-uk"
És ez így is van.
De fáradt vagyok összerakni helyetted a teljes képet. Nyugodtan tapsolj csak tovább a parazitának, ami kiszívja a véred és elpusztít téged. Igazából nekem ez mindegy. Ugrálj boldogan körbe, hogy te nyertél, mert ez is mindegy. Tényleg olyanok vagytok, mint a birkák, boldogan mentek a mészárszékre.
"És ez így is van."
Amiket írtál azok közül talán ez az egyetlen, de még ez is csak részben.
"Nyugodtan tapsolj csak tovább a parazitának, ami kiszívja a véred és elpusztít téged."
Az én vérem ugyan nem szívja, és el sem pusztít, nem a politikuson múlik a jólétem szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!