Milyen lapokat olvassak, ha fideszes vagyok, és fideszes/kormánypárti sajtót szeretnék fogyasztani és van minimum egy érettségim?
A telex és az Origo felejtős. Mindkettő szenny, csak másképpen.
Nézz Ultrahang (Plusz) csatornát!
Nem tökéletes, de magasan a telex-origo-partizán szint felett van.
Én a kormányinfót szoktam követni, ami havi egyszer van kb. Abban összefoglalják, hogy mi történt az elmúlt hetekben, és jobb, meg baloldali újságírók is tesznek fel kérdéseket, amikre a kormány tagja, Gulyás Gergely személyesen ad választ. Egy újságból ezt csak torzítva tudod elolvasni. Hallgasd meg amit maga a kormány mond, és vonj le saját következtetést, úgy nem lehetsz félrevezetve.
Politikai oldaltól függetlenül baromság sok időt politikai hírek olvasásával tölteni, ha valamire becsülöd a saját idődet.
3:
Ultrahang? Ahol a leggyakoribb vendég a kritikátlan putyindrukker Nógrádi Gyuri aki a legocskabb Kreml-konteókat terjeszti?
#9!
Gondolom még egyszer sem hallgattad, csak a DK-s propagandát tolod.
Annak pedig nincs sok köze a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!