Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látta már valaki Magyar...

Látta már valaki Magyar Pétert templomban imádkozni?

Figyelt kérdés
Keresztet lógat a csuklóján, szégyenbe hozza a piaristákat, leordítja a templomból kijövőket ... ennyit lehet tudni a vallással, egyházzal, Istennel való kapcsolatáról. Kíváncsi vagyok, jár-e templomba. Segítsen, aki már látta templomban imádkozni.

máj. 23. 23:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

A nagy KDNP-s honatyákat ki látta már templomban imádkozni? Semjénről jobban tudjuk, hogy kedvtelésből állatokat gyilkol, minthogy templomba járna...

Nem az szabja meg egy ember értékét, hogy mennyit jár templomba. Ez már nem a középkor, ahol kötelező volt mindenkinek templomba járni, mert különben a közösség kiutálta a renitenseket.

De ott a másik példa is, aki biztos, hogy gyakran jár templomba, többet, mint Magyar Péter; Balog (még) püspök, aki kijárta az elnöki kegyelmet egy pedofilsegítőnek.

Szóval felejtsük el, hogy a templomba járás valamiféle zsinórmérték lenne...

máj. 24. 06:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Miért hoz szégyent a piaristákra?

Egyébként meg nem a templomból kijövőkkel kiabált, hanem a helyi polgármester szavait idézte vissza neki. Ez csak a fideszes propaganda, amit bekajálsz.

Amúgy én ott voltam a Ferenc pápa által pontifikált misén a Hősök terén pár éve és mivel a zenei szolgálatot végeztük, szemben ültem a fideszes "honatyákkal", akik szép számban mutogatták magukat az első sorban. Botrányos volt, hogy mennyire nem tudtak viselkedni, az alapvető dolgokkal sem voltak tisztában. Ami nem baj, nem kell kereszténynek lenni, csak akkor ne mutogassák farizeus módon. Én se mutogatnám magam, hogy zsidó vagyok, mikor halvány lila gőzöm nincs valójában a zsidóságról.

A bibliai farizeussággal hasonlítható össze leginkább a fidesz, akik kifelé vallásosak (illetve annak mutatkoznak), de tetteikben nem azok.

"Jaj nektek, írástudók és képmutató farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek és árvák vagyonát. Közben nagyokat imádkoztok, ezért nagyobb ítélet vár rátok. (...) Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Mentából, kaporból és köményből tizedet adtok, közben ami fontosabb a törvényben, az igazságosságot, az irgalmat és a hűséget elhanyagoljátok. Ezt meg kell tenni, azt nem szabad elhagyni. Ti vak vezetők! A szúnyogot kiszűritek, a tevét meg lenyelitek. Jaj nektek, farizeusok és írástudók, ti képmutatók! Tisztára mossátok a pohárnak és a tálnak a külsejét, belül azonban tele vagytok rablással és mértéktelenséggel." (Mt 23,14-25)

Jézus sokkal keményebben felszólalt az ilyen farizeusi magatartás ellen, mint a bűnösök ellen.

Nem tudom, hogy Magyar Péter jár-e templomba. Ha igen, tegye csendben. Templomban mi Isten előtt egyenlők vagyunk: a nincstelen is és a miniszter is. Kevesebb undorítóbb dolog van, mint amikor a politikus kampányra használja fel a templombajárást, ahogy itt a mi városunkban a feleségét megcsaló, három gyerekét otthagyó, közpénzt elsikkasztó, részeges fideszes polgármester, akire nagyobb ünnepekkor rájön a kereszténység és a templom első sorában mutogatja magát.

"ma az a jó keresztény, aki nem jár templomba"

Hát, akkor én rossz keresztény vagyok, pusztán ezért.... Nem kéne egy kalap alá venni minden keresztényt. Van, akinek kampány a templom, van, akinek életforrás.

máj. 24. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:

A "hejjdenagykeresztény MiMagyarok csak az ingyeborért mennek templomba. Mert csak akkor és annyira vallásosak amikor és amennyire pillanatnyilag megéri nekik.

Erről ennyit.

máj. 25. 16:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Az egyszerű falusi öregasszonyok azért imádják Döbrögi urat, mert "jaj de szépen beszél és mennyit imádkozik". Csak a templomot bújják, a Dobrev pedig nem más, mint a Sátán küldötte. Soha, semmit nem kaptak tőle, de elhiszik, hogy majd holnap jobb lesz. És lelkesen szavaznak rá.
máj. 25. 23:19
 15/21 A kérdező kommentje:

#9: Igazad van. Már hallottam korábban mástól is ezt a feloldást, de a Te hivatkozásod kifogástalan.

Sajnos, nem megnyugtató.

Az Ószövetségben van racionalitás, az Újszövetség kész öngyilkosság.

máj. 29. 19:04
 16/21 A kérdező kommentje:

#10: Magyar Péteren már az első másodpercben átláttam. Már a neve is megtévesztő, mert a Magyar, Magyari, Ungár neveket sokszor nem echte magyarok viselik. A rejtőzködést szolgálja, az ő esetében ehhez még társul a megvezetés szándéka. Március 15-i beszéde során párszor megjelent az arcán egy kis mosoly, ami azt jelentette: milyen birka ez a tömeg, milyen könnyű megvezetni. A 15-i beszédben nem érintette a migrációt és a békét, napjaink alapproblémáit, melyek alapvetően meghatározzák a magyarság megmaradását. A 15-i műsora résztvevői között nagyítóval sem lehetett tősgyökeres magyar embert találni. A pódiumon állók ebből a szempontból mind az angolszász pénzuralmi rendszer reprezentánsaival azonos származásúak voltak. Senki ne várjon tőlük igazi magyar érdekvédelmet. A politikusi jellemzőiről, a pártja esélyeiről sok konkrétum itt hallható: https://www.youtube.com/watch?v=lAfp9DiXej0

Nekem nem MP-vel van bajom, hanem a tömeg szemével: nem látnak át MP-n, aki egy marionett báb. A műsora abszolút profi módon van felépítve és ezt a részigazságokon lovagoló bohózatot sokan benyelik. Nem gondolkoznak el azon, hogy egy ilyen vándorcirkusz mekkora pénzbe kerül és honnan van MP-nek ennyi pénze? Páncélautók, profi testőrök serege, profi médiaháttér, különösen a weben.

Műsora a marxi tézisre alapoz: az alacsonyabb rendű szükségletek kielégítetlensége közömbössé tesz a magasabb rendű szükségletek iránt. Magyarul, ha kevés a pénzed, rossz az egészséged, stb., akkor nem a politika szövevényeinek, mozgatórugóinak átlátásába fogsz energiát fektetni (különösen, ha a képességek is hiányoznak ehhez).

Azért léteznek mindenki számára érthető, figyelmeztető jelek, amelyek előrevetítik Magyar Péter hazugságainak lelepleződését: Pl. Dávid Dóra választása EP jelöltnek, aki tizenéves kora óta nem él Magyarországon és a jólétért feladta a hazáját már gyermekkorában. Ő akarja képviselni a magyarokat Brüsszelben??? Na ne nevettessenek már! Arra jó lesz, hogy felolvassa, amit a kezébe adnak a megbízói.

Hasonlóan átlátszó Magyar Péternél az EU-s pártválasztása: háborúpárti pártcsoportba vinné a Tisza Pártot. Azzal védekezik, hogy ebben a csoportban ül egy fideszpárti magyar is, aki még az elején ült be, amikor a pártcsoport háborúpártisága nem volt ennyire nyilvánvaló. Ugyanez az időeltolódás magyarázza, hogy a Fidesz Ursula von der Leyen megválasztását támogatta pár éve, mint a kisebbik rosszat. Ursula viszont annyira báb, hogy bábetalonnak tekinthető, amit mondanak neki, azt teszi. Azaz pár év alatt nagyon megváltozott, mit mond.

További árulkodó jel Magyar Péter hazug politikusi alapállásáról, hogy konkrétumokat kritizál, de csak általánosságokat vállal. Olyanokat ígér, amelyek megfoghatatlanok, számonkérhetetlenek. Ami számonkérhető, pl. az Európai Bíróságba való belépés, a megbízóinak, az angolszász pénzuralmi rendszernek az igényét testesíti meg, hogy az EU-s bíróságon keresztül diktálhassanak majd hazánknak. Ezt a tömegekből kevesen látják át. Magyar Péter a nagyítás mestere, hogy finoman mondjam: egyik nap még 30 fokban műtöttek az orvosok a klíma hiánya miatt, a másik nap már negyven fok is volt. Hihetetlen túlzásokra tudja ragadtatni magát.

Az olyan, konkrét álláspont kinyilvánítását igénylő kérdések esetén, mint pl. küldene-e magyar fegyvereket és katonákat Ukrajnába, a válasza, hogy náluk "demokratikus" döntés lesz, nem ő egyszemélyben fog ilyen kérdésekben dönteni - ez utóbbi igaz, hiszen ő egy báb -, és ezzel kibújik a később számonkérhető konkrét állásfoglalás elől. Az első napokban kerülte a háború/béke kérdéskört, de mikor már megkerülhetetlen lett, akkor azt mondta: Magyarországon mindenki békepárti. Hogy ő az-e, az hamar ki fog derülni június 9. után. Fokozatosan át fog siklani a háborúpártiság oldalára. Ez lesz a veszte is, mert 2026-ig mindenki számára ki fog derülni, hogy ma mást mond, mint amit szándékozik tenni. Ennek elkerülésére egy tömeges erőszaktól sem riadna el pl. június 8-án a Parlament előtti gyűlésén. Extra jól jönne neki a szavazások előtt egy nappal egy hatalom által erővel elfojtott megmozdulásuk, amivel forró hangulatra tudná fűteni a megvezetett pártoló tömegeit. De ez vissza is üthet, mert a másik oldalban is megnövelné a határozottságot ellene. A céljuk a megbízóival egy belső erőszakos tömegmozgalom gerjesztése az ukrán Majdanhoz hasonlóan, amibe már profi rendbontókat is be lehet vonni és jól el lehet adni a nyugati médiában, mint a kormány ellen fellázadt tömeg mozgalmát, mely előrehozott választást követel.

Túl erős a fantáziám? Majd meglátjuk.

máj. 29. 20:21
 17/21 A kérdező kommentje:

#12: mint két harangozó nagyapa unokája, Passiót éneklő apa és templomjáró anya gyermeke, aki bérmálkozott, áldozott, ministrált, de ma nyitott humanista ateista, egyetértek Veled. Mindenki meggyőződését, világképét tisztelem, ha azzal nem árt másnak.

Írod: "Van, akinek kampány a templom, van, akinek életforrás." Szerintem Magyar Péternek a csuklóján fityegő pár centiméteres kereszt kampány.

máj. 29. 20:33
 18/21 anonim ***** válasza:

A piaristák már régen szégyenbe hozták saját magukat, annál nagyobb nem kell nekik.

Ma már a zsidók a legnagyobb keresztények, mert profitál nekik. A templomban is lehet szerepelni.

jún. 13. 02:51
 19/21 A kérdező kommentje:
#18: A piaristák korábbi szégyenéről lemaradtam, utána fogok nézni. Második mondatodról Németh Sándor ugrott be. Harmadik mondatod igazságtartalma 100%.
jún. 13. 16:52
 20/21 anonim ***** válasza:

leordítja a templomból kijövőket? neked se a megafont kéne minden nap hallgatni. ott voltam, mikor a templom előtti téren tartott beszédet. semmi ilyesmi nem történt.

amúgy meg végigjárta az El Caminot! 13 nap, több száz km gyaloglás egy zarándokhelyre. szerintem nem semmi, nem sok ember képes végigcsinálni mindezt.. ezek után nem kérdés, honnan van annyi ereje.:)

jún. 16. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!