Hatásosak a Megafon fizetett hirdetései, vagy tényleg kétségbeesett, pénzt égető rúgkapálás már?
A 22-es választások előtt úgy gondolom igen hatékony volt a Megafon. Felfoghatatlan mértékű pénzt hirdettek el, de tudtommal jelentős szerepük volt a fidesz győzelméhez, azon belül is a 2/3-hoz.
A Megafonos tartalmak alatt is a kommentek többnyire fideszesek voltak. Ha ellenzéki érzelmű jelent meg, szinte rögtön túlerővel lehurrogták a fideszesek. Ezen kívül elsöprő többségben voltak a megafon posztjait likeolók az ellenzékiek nevető fejével szemben.
A fidesz mostanában felerősítette az amúgy sem gyenge Megafonos pénzköltést és mindenkinek az orrába tolják a propaganda hirdetéseket facebookon, azonban most pont úgy látom a kommentelők nagyrésze már ellenzéki, és sorra röhögik ki és oltják be őket.
Márki Zay-on a tapasztalatlansága miatt találtak sok fogást, azonban Magyar Péteren nem igazán találnak, amit meg találnak, ("nőverés") az meg a magyarokat pont hidegen hagyja, már csak azért is, mert a fidesz is eddig pont azt nevelte bele a magyarokba, hogy az ilyen nálunk amúgy sincs, és aki ezt mondja, az mind balliberális #metoo-s libsi, így ez a kommunikáció is hidegen hagyja az embereket, legfeljebb a mag fideszeseket nem, akik maguktól is tolják a rogáni propagandát.
Azt el tudom képzelni, hogy a Megafon hirdetései továbbra is hatékonyak, az emberek tudatalattijára, amivel végső soron sok szavazót megtartanak, de vajon továbbra is elég lesz ez az elsöprő győzelmükhöz, vagy a like-ok / nevetőfejek aránya és kommentek ellenzéki túlereje reprezentatív lehet azt illetően, hogy a fidesznek esetleg leáldozott?
Sajnos hatásos.
Úgy hiszem, hogy elsöprő fidesz többség lesz minden téren június után.
Talán jobb is lenne így, hiszen akkor már nem nagyon marad kire mutogatni kormányunknak.
Én is abban hiszek, hogy hatásos minden olyan látszat ellenére, ami ennek ellenkezőjére adna okot...
Abban viszont nem hiszek, hogy nem nagyon maradna kire mutogatni kormányunknak, mert eddig sem zavartatták magukat abban, hogy olyanokra mutogassanak, akik semennyire nem akadályozzák őket (pl Gyurcsányra vagy Sorosra, vagy a háborúra)
Azta 2-es egy időben írtunk :D
Amúgy igen, a fidesz helyében én is ezt tenném. A bizonytalanokat jó eséllyel jól elszipkázza Magyar Péter. Ha nem védik meg a fideszes szavazókat, akkor őbelőlük is elszipkázna, ahogy sikerült is elég sokat, de nem eleget.
Szerintem a fidesz továbbra is nyerésre áll. Megdönthetetlennek tűnik a hatalmuk, max akkor ingana meg jelentősen, ha Gyurcsány-Dobrev-Soros hirtelen meghalna, illetve az orosz-ukrán háború is véget érne, illetve kibukna egy újabb néplázító pepofil botrány.
Amúgy jó eséllyel addig marad a fidesz, amíg OV meg nem hal.
Orbán nagyon tehetséges és karizmatikus politikus, nem fog jelentősen csökkenni a népszerűsége semmilyen botránytól. Meg a botrányok se őt érintik, hanem valmelyik párt társát, amit lekezelnek , lekommunikálnak így vagy úgy.
A korrupció és lopás mantra amit tol az ellenzék, nem hatásos, nem érdekli az embereket, mivel a maguk szintjén a magyar választó ugyanúgy korrupt és lop, csak nem fér hozzá olyan pénzekhez amihez a kormánytagok.De megoldja okosban. Ami kicsiben az van nagyban is.
Egyedül a 2/3-ot érzem veszélyeztetve, de a többség így is meglesz 26-ban is.Aztán, hogy kikkel áll össze kompromisszumok árán majd a törvényhozó 2/3-hoz ,az kitalálható.
Reklám meg kell. A nagy gigacégek nike, mcdonalds, Coca stb, hiába ismeri őket unásig mindenki, de rettenet pénzeket égetnek el, hogy tudatban tartsák magukat folyamatosan. Ez a fidesznél is működik
Nem értem az 5.-öst miért pontozták le, igazából igaz amit írt. A korrupció tényleg nem érdekel a kutyát sem.
Szerintem a magyarok többsége még támogatja is, hogy "közénk való" mert olyanokat tesznek nagyban, amiket a magyarok kicsiben.
"Megoldjuk okosba"
Ez a magyar vér.
Félreértés ne essék, nem támogatom amit csinálnak, nekem az 5-ös válaszából sem ez jött le, de attól ez még full igaz.
9-es. Az a gond, hogy az ismerősi körödből indulsz ki, akik minden bizonnyal iskolázott, értelmes emberek. (Jó a helyesírásod, így jogos ez a feltételezésem, ha megnézel egy átlag fidesz szavazót, nagyjából helyesen írni sem tud...)
Az orszàg DÖNTŐ többsége viszont befolyásolható, szocializmusban nevelkedett M1-et néző, Kossuth rádiót hallgató és ezeknek mindent elhivő vén, falusi emberek.
Tehát az ő szavazatuk számít igazából, amihez még hozzárakodik az erdélyiek és kárpátaljaiak megvett, felbuszoztatott, lakcímkártya csalásos szavazataik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!