Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaz bárki Karácsony...

Miért szavaz bárki Karácsony Gergelyre Vitézy ellenében?

Figyelt kérdés
Tényleg csak szeretném megérteni, mert nem fér a fejembe. Azt pedig nem akarom, hogy Szentkirályi legyen a nevető harmadik.

máj. 20. 21:46
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Ekkora komment áradatra nem számítottam.
máj. 20. 23:02
 32/37 anonim ***** válasza:
54%
Mert Jó a kérdés! Sok ember felteszi magában, hidd el!
máj. 20. 23:03
 33/37 anonim ***** válasza:
50%
Nezd, a fidesz modszeresen kicsinalta az osszes ellenzeki partot, Karacsonnyal viszont nem bir el. Ez mar azert jelent valamit.
máj. 20. 23:13
 34/37 anonim ***** válasza:
53%

Amugy a Fidesz annyit tenyleg elert, hogy sok embernek fogalma sincs arrol, hogy mit csinalt Karacsony, es megbaz ellenzekiek koreben is kialakult ez a tevkepzet, hogy alkalmatlan.

Pedig ha valoban alkalmatlan lett volna, reg lemondott volna, vagy levaltjak, csodbe megy Budapest. Ehhez kepest budapestikent mondom, hogy sokkal jobb hely lett a varos, erezheto a fejlodes. Ugy hogy kozben 700 milliardot tartott vissza a kormany a fovarostol.

Soroljatok fel magyar politikusokat akik kiallnak a hajlektalanok, a melegek, a kilakoltatott emberek mellett. Na ugye.

máj. 20. 23:23
 35/37 anonim ***** válasza:
42%
Nekem nincs bajom Karácsonnyal, semleges,úgy letudja a kötelező köröket,azt ennyi, de sztem sokan jóval többet látnak bele, mint ami valójában. Jól el tudja magát adni, az biztos, hát ha valaki sikeres politikus akar lenni,akkor muszáj is neki. Vitézy sokkal szürkébb,szakmaibb dolgokat mond,ami sztem a többség számára unalmasabb, ő kevésbé jól eladható politikai termék.
máj. 20. 23:30
 36/37 A kérdező kommentje:

Annyian írjátok, hogy a fidesz embere, hogy már nem tudom mit gondoljak. Hogy velem van-e a baj, hogy ezt nem látom? A fidesz már nem egyszer csúnyán keresztbe tett Vitézynek. Elvették tőle csak úgy például az NKK-t, és átpasszolták Lázárnak. Amit a városért tett elvitathatatlan, sokan szidják a BKK-t, de emlékeztek, hogy milyen volt előtte a közlekedés? A fonódó villamoshálózat is hozzá kötődik... Ami nekem nagyon feltűnő, hogy egészen addig kiemelkedő szakembernek hívta mindkét fél, amíg ki nem derült, hogy indul... Azóta Karácsony fideszesnek hívja, meg azt mondja "csak" tervezgetett, de semmit nem vitt véghez. (Ami konkrétan hazugság.)

Nem vitatkozni akarok, én így látom, tájékozottnak tartom magam, remélem nem vagyok agymosott...

máj. 21. 07:24
 37/37 anonim ***** válasza:
#36 jól látod a helyzetet.
máj. 21. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!