Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaz bárki Karácsony...

Miért szavaz bárki Karácsony Gergelyre Vitézy ellenében?

Figyelt kérdés
Tényleg csak szeretném megérteni, mert nem fér a fejembe. Azt pedig nem akarom, hogy Szentkirályi legyen a nevető harmadik.

máj. 20. 21:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
19%

#8 Mivel Karácsony Gergely a DK hivatalos jelöltje (fenn van ez az információ a hivatalos oldalon), így aki a Karácsony Gergelyre szavaz a DK-t támogatja.

Nektek van pont kimosva azzal az agyatok hogy Karácsony Gergely totál független a DK-tól és hogy ti nem lesztek soha ezzel a döntéssel DK szavazók. Közben papíron igen... azok lesztek. Értem én hogy Gergely szimpatikus,

de attól még a DK jelöltje. :)

máj. 20. 22:13
 12/37 anonim ***** válasza:
41%
Mert a három főpolgármester jelöltből kettő fideszes, márpedig nem szabad a Fidesznek adni a fővárost! Így jobb híján, marad Karácsony.
máj. 20. 22:19
 13/37 anonim ***** válasza:
37%
Ha ez a Vitezy valoban fidesz mentes lenne, elgondolkodnek rajta. De mivel szakemberkent is kart okozott a varosnak, mit tenne fopolgarmesterkent? Ha persze lenne mozgastere. Egyebkent nekem Karacsony talan a legszimpatikusabb magyar politikus.
máj. 20. 22:19
 14/37 anonim ***** válasza:
27%

#9 Tehát, ha én logikusan gondolkodó emberként OKKAL ismétlem OKKAL nem akarok egy pártot semmilyen formában sem támogatni, mert nem tetszik az amit 14 ismétlem TIZENNÉGY éve művelnek, akkor én állításod szerint politika és közéleti témákban agymosott vagyok, nem tudok önállóan logikusan gondolkodni. Az böfögöm vissza amit mások mondanak(???), és számodra a tények és valóság csak konteó?

Van egy rossz hírem barátom...

máj. 20. 22:21
 15/37 anonim ***** válasza:
15%

Azt böfögitek vissza amit a hazug DK-MSZP-P propaganda mond, nem veszítek észre? Eszméletlen. :D ez az ország menthetetlen...

Nézetek már utána mi igaz abból amit leírtok ide. Oké hogy anonim, de attól még publikus.

máj. 20. 22:22
 16/37 anonim ***** válasza:
#15 Valahol sajnállak.
máj. 20. 22:23
 17/37 anonim ***** válasza:
0%

"Tehát, ha én logikusan gondolkodó emberként..."

:D ez jó, eddig olvastam. :D

máj. 20. 22:24
 18/37 anonim ***** válasza:
39%
Soroljam: Karacsony egyszeruen jobb jelolt, mint a masik ketto. Es mondom ezt ugy, hogy messze all tolem a DK, meg gondolkozom, hogy a Momentumra vagy a Tiszara szavazzak-e. A Fidesz direkt szivatja Budapestet, es Karacsony is tehette volna, hogy ellopja Budapest maradek penzet, de helyette csomo minden megvalosult: pl a harmas metrot sikerult befejezni, Lanchid, renegeteg teret sikerult felujitani, zolditeni. Es mindenzt ugy h masrol sem szolt a Goebbelsi magyar propaganda, hogy Karacsony alkalmatlan. Plusz kiallt szamomra olyan tarsadalmi temak mellett, mint a melegek, diakok, tanarok, hajlektalanok helyzete. Tohb helyen biztosit ingyenes szuresi lehetoseget. Hetvegen szabadda teszi a rakpartot. Ugyhogy en biztosan ra fogok szavazni
máj. 20. 22:24
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
#16 miért, mert utálom a hazug lejáratást amit itt toltok? Amiatt sajnalsz, hogy nem vagyok olyan naív ha Budapest a DK-é lesz akkor jobb lesz valami? :D
máj. 20. 22:26
 20/37 anonim ***** válasza:
28%

#11 Tehát Fideszes logika szerint:

Ha én Karácsonyra akarok szavazni, mert elégedett vagyok az eddigi tevékenységével, akkor ne legyek elégedett vele, mert ha rá szavazok, akkor a DK-ra szavazok.

Ezért szavazzak az abszolút nem Fideszes Vitézyre, akire nem akarok, csak azért, hogy ne a DK-ra szavazzak. Szavazzak burkoltan a Fideszre, akire nem akarok, csak azért, hogy ne a DK legyen.

Ez ám a logika.

máj. 20. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!