Miért szavaz bárki Karácsony Gergelyre Vitézy ellenében?
#8 Mivel Karácsony Gergely a DK hivatalos jelöltje (fenn van ez az információ a hivatalos oldalon), így aki a Karácsony Gergelyre szavaz a DK-t támogatja.
Nektek van pont kimosva azzal az agyatok hogy Karácsony Gergely totál független a DK-tól és hogy ti nem lesztek soha ezzel a döntéssel DK szavazók. Közben papíron igen... azok lesztek. Értem én hogy Gergely szimpatikus,
de attól még a DK jelöltje. :)
#9 Tehát, ha én logikusan gondolkodó emberként OKKAL ismétlem OKKAL nem akarok egy pártot semmilyen formában sem támogatni, mert nem tetszik az amit 14 ismétlem TIZENNÉGY éve művelnek, akkor én állításod szerint politika és közéleti témákban agymosott vagyok, nem tudok önállóan logikusan gondolkodni. Az böfögöm vissza amit mások mondanak(???), és számodra a tények és valóság csak konteó?
Van egy rossz hírem barátom...
Azt böfögitek vissza amit a hazug DK-MSZP-P propaganda mond, nem veszítek észre? Eszméletlen. :D ez az ország menthetetlen...
Nézetek már utána mi igaz abból amit leírtok ide. Oké hogy anonim, de attól még publikus.
"Tehát, ha én logikusan gondolkodó emberként..."
:D ez jó, eddig olvastam. :D
#11 Tehát Fideszes logika szerint:
Ha én Karácsonyra akarok szavazni, mert elégedett vagyok az eddigi tevékenységével, akkor ne legyek elégedett vele, mert ha rá szavazok, akkor a DK-ra szavazok.
Ezért szavazzak az abszolút nem Fideszes Vitézyre, akire nem akarok, csak azért, hogy ne a DK-ra szavazzak. Szavazzak burkoltan a Fideszre, akire nem akarok, csak azért, hogy ne a DK legyen.
Ez ám a logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!