Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaz bárki Karácsony...

Miért szavaz bárki Karácsony Gergelyre Vitézy ellenében?

Figyelt kérdés
Tényleg csak szeretném megérteni, mert nem fér a fejembe. Azt pedig nem akarom, hogy Szentkirályi legyen a nevető harmadik.

máj. 20. 21:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
64%
#15 Végig vagy 0% Pontozva, ne propagandálj itt!
máj. 20. 22:28
 22/37 anonim ***** válasza:
22%

Hetek, hónapok óta megy a téma, de valamiért még egyik Fideszestől sem kaptam logikus érvet arra, hogy miért is kellene Vitézyre vagy Szentkirályira szavaznom.

Azon kívül, hogy megtudtam, agyatlan, agymosott (kettő együtt?) vagyok.

máj. 20. 22:30
 23/37 anonim ***** válasza:
15%

#20 ez a te logikád kedves ismeretlen :D te agyad leképezése.

Így már értem miért vagyok a szemedben Fidesz szavazó úgy hogy közben nem írtam ilyet. :D

De ez erősíti az állításom, hogy nektek mindenki Fideszes aki nem DK udvarában van vagy nem hajlandó kompromisszumot kötni hogy rájuk szavazzon. :D

máj. 20. 22:33
 24/37 anonim ***** válasza:
29%

#22 Rengeteg anyag van fenn Vitézyről. Ha nem megy értelmezése mikről beszél mi a programja, mit kínál akkor ne nézd meg.. Böfögd itt tovább a DK propagandát ismeretlenül a gyakori kérdéseken. Ha neked ez jobb...

Ahogy írtam nem is ismerlek, így nem tartalak agyatlannak, csak agymosott ebben a főpolgármester jelölt témában. Ennyi.

máj. 20. 22:39
 25/37 anonim ***** válasza:
26%

Az az igazság, hogy Vitézy bizonyított, hogy mekkora kárt tud okozni a városnak, amely tény. Az hogy összeírt 101 pontot, denkonkrétan arra nem tud válaszolni, hogy majd Monopoly pénzbõl fogja finanszírozni, vagy mibõl, az ne jelentkezzen fõpolgármesternek.

Egyébként viccet félretéve, a Fidesznek jól jön, ha Karácsony nyerni fog. Márpedig nyerni fog Karácsony. Sokan fogunk rászavazni.

máj. 20. 22:42
 26/37 anonim ***** válasza:
22%
Nem fogod megérteni. Ezt a kérdés bizonyítja.
máj. 20. 22:44
 27/37 anonim ***** válasza:
51%

"Az az igazság, hogy Vitézy bizonyított, hogy mekkora kárt tud okozni a városnak, amely tény"

Milyen, mekkora kárt?

Legalább írj valami forráshivatkozast ha már ideböfögsz valamit...

máj. 20. 22:45
 28/37 anonim ***** válasza:
27%

#24 Mondjuk továbbra is te vagy az egyetlen agymosott aki a propagandát böfögi.

Korábbi kérdéseknél kifejettem, hogy mi a baj Vitézy programjával, miszerint a nagy része utópia amiből előre borítékolható, hogy források hiányában nem lesz megvalósítva semmi.

Amire a Fideszesek reakciója az volt, hogy "a program minden politikusnál kamu". Hát ha ők így szavaznak akkor nem csodálom, hogy itt tart az ország.

máj. 20. 22:49
 29/37 anonim ***** válasza:
47%
Sok hűhó semmiért ez a kommentháború minden fórumon. A Fidesz gépezetben valószínűleg már eldöntötték,h ki lesz a főpolgármester. Ha Szentkirályit meghagyják a szavazólapon,akkor Karácsony garantáltan nyer, a fidesz ezzel is könnyen kiegyezik,mert Karácsony ideális bűnbak,meg lehet Gyurcsányozni. Ha mégis úgy döntenek,h inkább Vitézyvel akarják megnyeretni, akkor meg csak le kell venniük Szentkirályit a tábláról, mert csak ebben az egy esetben van esély leváltani Karácsonyt.
máj. 20. 22:50
 30/37 anonim ***** válasza:

Mit mond:

[link]

Mit tesz:

[link]

máj. 20. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!