Miért szavaz bárki Karácsony Gergelyre Vitézy ellenében?
Hetek, hónapok óta megy a téma, de valamiért még egyik Fideszestől sem kaptam logikus érvet arra, hogy miért is kellene Vitézyre vagy Szentkirályira szavaznom.
Azon kívül, hogy megtudtam, agyatlan, agymosott (kettő együtt?) vagyok.
#20 ez a te logikád kedves ismeretlen :D te agyad leképezése.
Így már értem miért vagyok a szemedben Fidesz szavazó úgy hogy közben nem írtam ilyet. :D
De ez erősíti az állításom, hogy nektek mindenki Fideszes aki nem DK udvarában van vagy nem hajlandó kompromisszumot kötni hogy rájuk szavazzon. :D
#22 Rengeteg anyag van fenn Vitézyről. Ha nem megy értelmezése mikről beszél mi a programja, mit kínál akkor ne nézd meg.. Böfögd itt tovább a DK propagandát ismeretlenül a gyakori kérdéseken. Ha neked ez jobb...
Ahogy írtam nem is ismerlek, így nem tartalak agyatlannak, csak agymosott ebben a főpolgármester jelölt témában. Ennyi.
Az az igazság, hogy Vitézy bizonyított, hogy mekkora kárt tud okozni a városnak, amely tény. Az hogy összeírt 101 pontot, denkonkrétan arra nem tud válaszolni, hogy majd Monopoly pénzbõl fogja finanszírozni, vagy mibõl, az ne jelentkezzen fõpolgármesternek.
Egyébként viccet félretéve, a Fidesznek jól jön, ha Karácsony nyerni fog. Márpedig nyerni fog Karácsony. Sokan fogunk rászavazni.
"Az az igazság, hogy Vitézy bizonyított, hogy mekkora kárt tud okozni a városnak, amely tény"
Milyen, mekkora kárt?
Legalább írj valami forráshivatkozast ha már ideböfögsz valamit...
#24 Mondjuk továbbra is te vagy az egyetlen agymosott aki a propagandát böfögi.
Korábbi kérdéseknél kifejettem, hogy mi a baj Vitézy programjával, miszerint a nagy része utópia amiből előre borítékolható, hogy források hiányában nem lesz megvalósítva semmi.
Amire a Fideszesek reakciója az volt, hogy "a program minden politikusnál kamu". Hát ha ők így szavaznak akkor nem csodálom, hogy itt tart az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!