Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen szokott lenni egy...

Milyen szokott lenni egy Magyar Péter rendezte gyűlés az ország különböző pontjain?

Figyelt kérdés
Érdemes meglátogatni egy ilyen összejövetelt?

máj. 20. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Nem.
máj. 20. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Unalmas.

Bár vannak üde színfoltok a vándorcirusz előadásaiban, mint múltkor, amikor teherautó platójáról üvöltözött a templomból kifelé jövő hívekkel. De ez inkább csak azóta vicces amióta tudom, hogy egy jótékonysági szervezet kapcsán volt éppen mise és annak a szervezetnek a tagjait szidalmazta akik mások segítését végzik saját munkájukkal, saját szabadidejükben.

máj. 20. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Hangos.
máj. 20. 10:53
 4/6 Ársapkás Alispán ***** válasza:
61%
Reménykeltő
máj. 20. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
17%
Trágár.
máj. 20. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Általában 30 perccel előtte kezdenek érkezni az emberek, meg a platós kocsi is, ha van valami kisebb város a környéken, akkor van hogy jönnek onnan is sokan. Kezdés előtt pár perccel egy nagy autóval szokták hozni MP-t, aki valahol jóval arrébb parkol le, majd a tömegen keresztül sétál át, ekkor már általában megy az élő adás. A beszéde után lehet vele fotózkodni, de ha nem az utolsó településen van az adott napon, akkor erre kevés idő lesz.

Szerintem mindenképp megéri kimenni rá, mert egyrészt így jobban tudsz majd véleményt formálni, másrészt ha időben mész ki, akkor fogsz tudni legalább egy kérdést feltenni. Azért ilyen ritkán van, hogy egy nagyobb fideszes vagy ellenzéki politikustól egy random embernek van lehetősége kérdezni.

Én hazaárulónak tartom orbánt, de nem egy beszédét meghallgattam, mivel nem szeretném, hogy random híroldalak interpretálják nekem, hogy most orbán rossz-e vagy sem.

máj. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!