Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért nem vett...

Magyar Péter miért nem vett részt az EP választási vitán?

Figyelt kérdés
Még Toroczkai is ott volt

máj. 18. 20:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Köztv-t nem Dobrevintèzte... ha ez ìgy lenne akkor 14 èvig h h nem jutott eszèbe köztv vitàt intèzni? Nem fura egy kicsit h megjelenik egy újonc és 2 hònap múlva hirtelen azt ígèri az mtv h lesz vita?
máj. 20. 14:40
 22/39 DK-s ***** válasza:
0%

#21-nek:

Igazad van. Nem személyesen Dobrev, hanem Molnár Csaba, a közös lista kampányfőnöke.

Mert Magyar intézte, igaz? Akkor miért beszél FELKÉRÉSRŐL?

[link]

Mert addigra Molnár Csaba elintézte.

máj. 20. 14:46
 23/39 DK-s ***** válasza:

Ismét #21-nek:

Nem tudod elhinni, hogy ennyire pitiáner lenne?

Kezdj hinni.

máj. 20. 14:47
 24/39 anonim ***** válasza:
Molnár Csaba egy senki! Azt sem tudtam mostanàig, hogy kicsoda, pedig követem a politikàt. Hàny embert tud megmozgatni? Mivel fenyìtette be a fideszt a vita kapcsàn? Mert azt làtjuk h Peti kèpes tízezreket rövid idõ alatt mobilizàlni/ hosszabb idõ alatt szàzezreket is. Melyik az ijesztõbb a fidesznek ha egy senki ultimàtumot ad a vitàra vagy ha egy 100ezres embertömeg kimegy tüntizni MP vezetésèvel?
máj. 20. 15:07
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Sztem Molnàr Csabi dumàjàt csak az veszi be aki nagyon elvakult vagy akit a dk fizet... Te melyik vagy?
máj. 20. 15:08
 26/39 anonim ***** válasza:

Válasz: Fél

Ennyi. Lapozzunk.

máj. 20. 22:10
 27/39 anonim ***** válasza:

"KözTV-be kell menni először. Az ellenzék eddig ezt sosem tudta elérni, Péternek pedig lehet sikerül."

Sikerült is neki, erre inkább tüntetést szervez a műsor idejére és bojkottálja azt.

"Elmondta rengetegszer: az elsõ vitàt a köztv-ben szeretné élõ adàsban és úgy h a fidesztõl is ott legyen valaki. "

Élő adás lesz, ott lesz a fidesz is, párttámogató közönség sem lesz, mégsem mer bemenni.

Írtam a 6-os válaszomban hogy ez Orbáni módszer és meglepődnék ha valaha vitázni látnám Magyart. És lám, valóban kikerül minden vitalehetőséget, amikre korábban megígérte a részvételét.

Nem lesz itt semmi változás ha Magyar lesz a vezető erő, egy fidesz klón az egész bandája. Rendszerváltást kell csinálni, különben benne ragadunk ebben a fostengerben még 100 évre...

máj. 22. 19:19
 28/39 DK-s ***** válasza:

#27-nek:

Természetesen ment a "pacsi".

máj. 22. 19:42
 29/39 anonim ***** válasza:

Péter megmondta, hogy ha propagandistát tesznek be vitavezetőnek, akkor tüntetés lesz. A másik meg, hogy 7 perccel annyit érnek mint halottnak a csók. 11 EP listavezető 100 Perc alatt. Ez még viccnek is rossz.

Május 30. menni kell tüntetni!

máj. 23. 21:06
 30/39 anonim ***** válasza:

"11 EP listavezető 100 Perc alatt. Ez még viccnek is rossz."

Szerintem kivételesen korrekt a közTV megoldása. Nem lehet 6 órás vitát tartani, mert a kutya nem nézné végig, így is elég hosszú lesz, ez több, mint másfél óra felvezetés nélkül. És ha az országgyűlési választás előtti 5 percben össze tudják foglalni a pártok a programjukat, akkor 7-8 percben is el kell tudniuk mondani a véleményüket. Nem mindenhol van lehetőség két órás beszédet tartani.

Ha minden listavezető kapna kb negyed órát, akkor durván 3 órás vitaműsort kapnánk, felvezetéssel, moderálással együtt ez bőven több lenne, mint 3 óra. Te szívesen végignéznél egy 3 órás vitaműsort és várnád hogy meggyőzzön a fidesz, a momentum, vagy a mi hazánk a saját álláspontjáról? Szerintem ez nem várható el a nézőktől, és egy jó köztes megoldásnak tartom a jelenlegi megoldást.

Magyarnak az a saját gondja hogy sehol nem vállal vitát, mert mindenhol van valami kifogása. Olyan helyen én is tudok vitázni, ahol minden az általam megszabottak szerint működik, csak az már egyrészt nem is lesz valódi vita, másrészt a későbbi politikai karrierje során sem fogja tudni mindig megmondani, hogy ő milyen körülmények között akar vitázni vagy felszólalni.

máj. 23. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!