Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » EP választáson a szavazatok...

EP választáson a szavazatok hány %-át tudja majd megszerezni Magyar Péter pártja a Tisza?

Figyelt kérdés
Legutóbb 25%-ra mérték őket, szerintem 30% körül végeznek.

máj. 18. 16:31
A kérdező szavazást indított:
5% alatt
5-10%
11-15%
16-20%
21-25
26-30
30% felett
38 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Az összeset kétszer
máj. 18. 17:20
 2/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:
28%
Szerintem még a Mi Hazánk is beelőzi. Rohamosan csökken a népszerűsége.
máj. 18. 17:37
 3/14 A kérdező kommentje:

#2 Ezt miből gondolod? 😅

Mi hazánk küzdjön csak az 5%-ért.

máj. 18. 17:40
 4/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:
60%
Majd kiderül Június 9. után. :)
máj. 18. 17:52
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
A mihasznák max a momentumot meg a kutyapártot tudja beelőzni.
máj. 18. 17:58
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy normál EP választás során akár még egyet is értenék, hogy a Mi Hazánknak gondjai lehetnek a mobilizációval de a választóréteg akikre lőnek az simán a milliós szint, annyit tudott a régi Jobbik is és most önkormányzati választásokkal lesz egybekötve az EP választás. Helyben meg a Mi Hazánknak erősebb szervezetei vannak vidéken, mint mondjuk a Momentumnak, MKKP-nek, Tiszának, ... .
máj. 18. 18:07
 7/14 anonim ***** válasza:
12%
Én nem látom azokat a Fideszes tömegeket akik Magyar Péter mögött lennének. (DK/MSZP szintén nem adhat át sok szavazót) Ha meg azok nincsenek mögötte akkor a szavazatainak a nagy részét a Jobbik, Momentum, LMP pártoktól kéne elvegye, ezek meg már 2019-ben se voltak olyan erősek, hogy 20-30%-okról beszélgessünk.
máj. 18. 18:09
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Ja, a több százezres tömeg a tüntetéseken az semmi, meg vidéken is százak, ezrek előtt szónokol Magyar. Ezzel szemben Toroczkai pl 50 embernek nyomja a sódert az országjárása során. De a dk sem áll sokkal jobban ebből a szempontból. A Tisza minden ellenzéki párttól vesz el szavazókat.

#6 Hol volt az a milliós réteg két éve?

máj. 18. 18:16
 9/14 anonim ***** válasza:
32%

"Ja, a több százezres tömeg a tüntetéseken az semmi"

Nem kell mindent elhinni amit Magyar Péter mond. Én a vidékjárása során azt láttam, hogy harmad, negyede ment el azoknak az ellenzéki szavazóknak akik 2019-ben nem Fideszes jelöltre szavaztak. Szerintem az azért nem akkora szám ha mondjuk egy kisvárosban a 8 ezer ellenzéki szavazóból 2 ezret az utcára viszel és bőven nincs rá garancia, hogy kitart ez a lendület és le is szavaznak rá.

A Mi hazánk 332 ezer szavazatot kaptak 2022-ben (2019-ben még 100 ezret kaptak), kezdésnek szerintem ez nem olyan rossz egy olyan párttól aminek az elődje ennek a 3-szorosát tudta 2014-ben amikor még szélső jobboldaliaknak voltak kikiáltva. Akik akkor a Jobbikra szavaztak azok most simán szavazhatnának a Mi Hazánkra is, mert ugyanazt képviselik.

máj. 18. 18:25
 10/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:
13%
Leginkább azért nem fog sok szavazatot szerezni, mert teljesen ismeretlen jelöltjei vannak... Magyar Péter személye az egyetlen, ami még fenntartja az érdeklődést, de ez is egyre halványul. "Kipukkant a lufi". Ezt írták a FIDESZ közeli médiák róla, mikor benyújtotta az "atom" bizonyítékot a bíróságnak. Nem "kipukkant", hanem "ereszt", de rendesen... Mire eljön a szavazás napja, jó, ha megütik az 5%-ot. Péter akkor tudott volna valami komolyabb eredményt elérni, ha csatlakozik valakihez, akinek van már biztos szavazóbázisa. Így, most csak növelte a FIDESZ előnyét, mert még jobban szétdarabolta az ellenzéket.
máj. 18. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!