Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » EP választáson a szavazatok...

EP választáson a szavazatok hány %-át tudja majd megszerezni Magyar Péter pártja a Tisza?

Figyelt kérdés
Legutóbb 25%-ra mérték őket, szerintem 30% körül végeznek.

máj. 18. 16:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#10 Matyi, te nagyon vakon vagy.

Melyik párt jelöltjeit ismerik a szavazók? Legalább azt tudjuk hogy ők értenek is valamihez, fiatalok és van bennük potenciál.

Szerinted ereszt a lufi, meg már 4x kipukkant közben. Érdekes módon a legtöbb embert ő mozgatja meg.

Kikhez kellett volna csatlakoznia? A bukott ellenzékhez? Mennyire lenne akkor hiteles? Ez az ellenzék semmire nem jó, azon kívül, hogy 2/3-od ad a Fidesznek.

Erre az 5%-ra térjünk vissza június 9-én este és meglátod, hogy politikai elemzőnek nem érdemes elmenned.

máj. 18. 18:42
 12/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:
43%

Szerintem is, majd akkor térjünk vissza rá. :)

A saját ismerettségi körömből "vettem le", hogy ez történik. Nyilván nem reprezentatív. De, olyanok, aki 1 hónapja még "vakon" követték volna, most már nem annyira...

Kihez kellett volna csatlakoznia? Hmmm. Ismerve őt, nyilván a Mi Hazánk Mozgalom lett volna a kézenfekvő. Viszont Toroczkai László is jól ismeri, így nem akart vele "közösködni". Talán a JOBBIK, ami beleillene a képbe. De, ez a "Vona"-t már elment... :XD ( Bocs, a szóviccért, de nem hagyhattam ki.)

máj. 18. 19:04
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 Toroczkai az elején megkereste, de MP nem kért a zöld Fideszből. Ezért jött a mi hazánkos konteó, hogy a Blackrock áll mögötte. 😂
máj. 18. 20:58
 14/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:
0%

Akkor ezt is másképp tudjuk. :)

Laci nem az "összefogás" miatt kereste. "Közös a múlt...", de más irányba mentek. Mindegy is, mert aki anno nem volt részese az eseményeknek, az ma nem érti, vagy csak nem akarja elhinni.

Ez most nem egy 30 évre titkosított anyag, így gyorsan napvilágra kerül majd a valóság.

máj. 18. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!