Magyar Péter miért nem vett részt az EP választási vitán?
11
Dejó, már nem is tagadjátok, hogy megalakult a DK-FIDESZ nagykoalició, ez olyan cukiiii *-*
8
Olyan pártok voltak ott, akik a túlélélésükért küzdenek, MP-nek semmi keresnivalója nem volt ott. :)
Szerintem bőven hatékonyabb kampány szempontjából, ha most járja az országot, mintha egy közepes nézettségű YouTube közvetítésen próbálna vitatkozni a semmiről.
Donáth Pannika és többiek mikor mentek el a szavazópolgárok közé? Mikor kérdezték meg őket, hogy milyen változást szeretnének? Vidéken sok helyen gyakorlatilag azt sem tudják, hogy léteznek ezek a pártok... Ok, Klári mondjuk kivétel, ő szokott itt-ott nyugdíjasokkal szelfizni.
#12-nek:
Tudod, ez olyasféle helyzet, amit Magyarnak kerülnie kellett volna. De ennyi esze volt csak.
Egyszerre támadja a Fideszt, és gyakorlatilag az egész ellenzéket is. Így ennek következtében, gyakorlatilag a teljes politikai palettának az ő feje a céltábla.
Bár rühellem a fideszeseket, de ha azt látom hogy épp Magyart "rugdalja", abba én is beszállok. Oké. Ő azért "rugdalja" mert szerinte DK-s, én azért mert szerintem fideszes, de egy dologban egyet értünk: RUGDALNI KELL! 🤣🤣🤣
Jól tette, hogy nem ment el.
Az ott lévő nézőközönsség undorító volt. A pártok küldtöttjeitől őrjöngött a terem...
Puzsér - Magyar Péter hardtalk ezzel szemben sokkal értelmesebb rendezvény volt.
Ha elment volna vitázni, még nagyobb erőre kap a propagandagyár, össze lett volna vágva ahogy Péter és Dobrev "vitáznak".
KözTV-be kell menni először. Az ellenzék eddig ezt sosem tudta elérni, Péternek pedig lehet sikerül.
Ha Péter elmegy a Partizánba, akkor tuti nem engednék be az M1-be, így viszont továbbra is rajtuk a nyomás.
Nagyon jól csinálja.
#16-nek:
Már megint a h'lyeség.
A köztévét DOBREV intézte, a ripacs haverod meg idegen tollakkal akar ékeskedni.
Egy NULLA.
"Megunta a várakozást a DK–MSZP–Párbeszéd, ezért Molnár Csaba, a közös lista kampányfőnöke levelet írt az MTVA vezérigazgatójának, amelyben felszólította, hogy rendezzenek élő EP-listavezetői vitát a köztévében – számolt be közösségi oldalán Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyékminiszterelnöke."
17
Ritka nagy bohócok vagytok, teperjetek csak a 10%-otokért. 🤡🤡🤡
#18-nak:
Tényleg egy bohócot akartok követni?
Hová? A cirkuszba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!