Tényleg igaz, hogy a Mi Hazánk szavazói között sok a konteókban, laposföldben hívő?
Na meg ugye rengetegen oltás-,EU-,globalizmus ellenesek. Elítélik a bevándorlást, a másságot, az LMBTQ-t, illetve nagy Magyarországot akarják visszaállítani.
Egy ilyen neo-náci párt miért akart kikerülni az EU-ba?
Azért, mert elég sok pénzt lehet keresni vele.
De a többiek közül (is) sokan ezért teszik ezt.
Mikor fogjátok már fel, hogy a laposföldezést azok találták ki, akik le akarják járatni a konteókat, tekintve, hogy azok mind igazak?
Mi Hazánk melyik "konteója" nem igaz szerinted? Gondolkozni próbáltál már? Tudom, nehéz pláne agy nélkül, de mégiscsak megérne egy próbát!
Fogalomzavarban vagy kérdező!
a globalizmus ellenesség lmbqp ellenesség az nem = egyenlő a lapos földhívéssel te rosszabb vagy mint egy lapos föld hívő.
Így van, időjárás befolyásolás, oltási chipek, korona vírus nem is létezik (pedig ismerőseim haltak meg benne), stb.
Szerintem a history channeles konteo videók sikerére hajt és sajnos elég sok vidéki magyar van aki el is hiszi ezeket.
Amúgy sajánlom mert én szeretem az oknyomozó youtube videóikat, szerintem lehetett volna egy értelmes párt ha nem fordulnak el ebbe az alufóliasapkás irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!