Az alábbi kis pártok közül ki érdemli meg, hogy elérje az 5%-ot, és bekerüljön az EP-be?
Én úgy tettem volna fel a kérdést, hogy felsorolom az összes pártot, és hozzászólásban kérem a választ, nem szavazásban, hiszen több is lehet, ha már ez a kérdésed, és nem az, hogy kire szavazunk.
Szerintem ezek közül leginkább a Momentum, de jelzem, hogy nem ez a teljes ellenzéki lista.
Nekem nagy csalódás volt az MKKP jelöltje annak ellenére, hogy civil tevékenysége szimpatikus. De nem tud politikusként működni, politikusok között pedig annak kell lenni. Nem arról beszélek, hogy lopjon, hanem pl. legyen alap dolgokkal tisztában. Főleg ha már szegről-végről ezzel foglalkozik állítólag.
Persze mindenre mondhatja, hogy nem ez a fontos téma, szóval ezzel nem foglalkozik, de akkor minek akar az EP-be menni, ezzel a felkiáltással menjen gurunak Tibetbe.
Vagy mondta volna, hogy mi a fontos téma.
De egy dolgot mondott ötször, hogy létrehozná a Robin Hood-alapot, azt, amit az EU Ukrajnának szán. Vagy a MKKP azon az állásfoglaláson lenne, hogy Ukrajnától vennék el a pénzt? Máshol viszont azt mondják, hogy támogatni kell Ukrajnát.
Amúgy ebből a felhozataltból a DK-MSZP-Párbeszéd, Momentum.
ma 10:36
"Magyarország ellen dolgoztak az Európai Parlamentben és miattuk tartották vissza a Magyarországnak járó uniós pénzeket!"
Ezzel szemben az az igazság, hogy a Fidesz dolgozik Magyarország ellen. Ők azért dolgoztak, hogy a Fidesz ne tudja EU-s pénzből finanszírozni a maffiáját.
Az az igazság, hogy van néhány megalapozott követelmény, aminek teljesítése után rögtön kapná Magyarország a pénzt, de az Orbán-banda úgy döntött, hogy ezeknek a követelményeknek nem akar megfelelni. Nem akar jogállamiságot, nem akar átláthatóságot.
Orbán miatt nincs EU-s pénz.
Egyébként egészen biztos vagyok abban, hogy nem Donáth Annáék voltak azok, akik hagyták hogy az Orosz állami hackertámadások történjenek, és utána még legjobb barátként bánt velük. Ennyi erővel akár rendszergazdai jogosultságot is adhattak volna Putyinnak minden állami rendszerhez.
És írtam ezeket úgy, hogy baromira nem vagyok momentumos, és nem rájuk fogok szavazni, de utálom, amikor a hazaárulók rajongói hazaárulóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!