Eszméletlen ingatlanárak mellett hogy ekkora putri minden lakás Budapesten?
Romániai vagyok, egy semmi közepén lévő kisvárosból… Nálunk az emberek szégyelnének albérletet hirdetni olyan állapotokkal, hogy rohad a fal, fatákolmány “galéria”, kopott, lakkos duplaajtók, 100 éves nagyi kanapé meg múzeumba való bútorzat. Olyan berendezési ötletek, amiről egy 5 éves látja, hogy hülyeség. Lila falak, penészes csempék…
S 10-ből 9 eladó/kiadó ingatlan ilyen.
Várom előre, hogy megmondjátok, hogy akkor menjek vissza oda, ahonnan jöttem:D…. De még a románok is igényesebbek, mint a budapestiek, én szégyelnék ilyen képeket feltölteni a lakásomról, amit kiadok.
Ez mégis hogy fér össze, hogy aranyáron megy minden, aztán baxik mindenki visszaforgatni annyi pénzt bele, hogy bár emberi lakhatásra alkalmas legyen?
És mi a kérdés?
Az, hogy a te kényes ízlésednek nem felelnek meg azok a kiadó lakások, amiket megnéztél, az pech. Így jártál.
Én még nem láttam minden lakást Budapesten.
De hogy egy szőröstalpú románnak mi nem jó, nem értem. Ti otthon a medvével osztjátok meg a derékaljat a szénakazal tövében. :D
Üdvözöllek Budapesten!
Ez csak a "családtámogató" kormányunk ajándéka, nekünk magyaroknak. Büszkék is rá :)
A sok jöttment, külföldi, airbnb miatt akkora igény van lakásokra, hogy még a penészes egérlyuk is elmegy 150+rezsiért.
Akkor minek öljön bele több milliót, hogy felújítsa?
Egy kisváros teljesen más, mert ott sokkal kiegyenlítettebb a kereslet-kínálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!