Mészáros Lőrinc hogyan tudta egy év alatt 50%-al növelni a vagyonát?
Csak a kamatok amiket kap a bankoktól Orbán vagyonára elegük lennének egy jelentős növekedésre.
De idén is ő " nyert meg" minden lehetséges pályázatot, ennél a bevallott vagyonnál is magasabbak lehetnek.
18: mi az a "NAZA"??
Sajátláb Ráhel új boltja?
Eladta a nemzet aranyát.
Állítólag réz tömbökre cseréltlk ki, mondván úgy sem ellenőrzi senki, vagy ha még is, úgysem mondaná el senkinek, mert akkor lőttek Magyarországnak.
Úgy tudom a nagy pénzrablást nézte meg a Lölő, majd elment a Viktorhoz és azt mondta neki:
"Figyejjé már barátom, kitaláltam valamit, mert okosabb vagyok mint a Zukkerberg. Eladjuk a nemzet aranyát. Ez mekkora ötlet!"
Aztán eladták a nemzet aranyát bagóért.
Annak a módszernek a neve, hogy hogyan tudta Mé. Lő. ekkorát növelni a vagyonát, a "stróman" szócikknél található meg.
Szeretném azonban figyelmeztetni Mé. Lő.-t, hogy a közmondás alapján fentről lehet jó nagyot esni, és ez megtörtént az ő elődjével, egy bizonyos Simicska Lajos nevű illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!