Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mészáros Lőrinc hogyan tudta...

Mészáros Lőrinc hogyan tudta egy év alatt 50%-al növelni a vagyonát?

Figyelt kérdés
Mi volt az a nagy befektetése?

2024. máj. 16. 21:57
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

"Itt költi el avagyonát a magyar GDP-t pörgeti a tiedet is pl hülyegyerek"

Bezzeg amikor a komcsik csinálták ugyanezt akkor szó sem volt "GDP porgetesrol" ugye? Ha Mészáros Lőrinc nyeri a közbeszerzéseket az a magyar GDP-t pörgeti, ha a kommunisták nyeregetik az EU-s pályázatokat akkor ők "szét lopják" országot. És természetesen a mértékeli különbség sem számít

2024. máj. 16. 22:36
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

"Bezzeg amikor a komcsik csinálták ugyanezt akkor szó sem volt "GDP porgetesrol" ugye?"

A komcsik a rendszerváltás után a hazai vállalatokat elprivatizálták. Nem tudom miről beszélsz? A strabag nem nem itt költötte el a pénzt, hanem kivitte az országból

2024. máj. 16. 22:38
 23/34 anonim ***** válasza:
22%
Szakmai kompetencia, szorgalom, innovációra való törekvés, fejlett kommunikációs képesség, ez utóbbi Lőlő 0rbánt veri.
2024. máj. 16. 23:15
 24/34 anonim ***** válasza:
2024. máj. 16. 23:20
 25/34 anonim ***** válasza:
61%

Következmény az interjúnak

https://www.youtube.com/watch?v=47u35sYgLUI

2024. máj. 16. 23:41
 26/34 anonim ***** válasza:
63%

9

Te mennyit kapsz azért, hogy itt terjeszd a propagandát? Ennyi összefüggéstelen baromságot rég lehetett olvasni. 🐑

2024. máj. 16. 23:42
 27/34 anonim ***** válasza:
61%

22. Jesszusom te annyira ostoba vagy. XD nem itt költötte el a pénzt. Szerinted hogy fizette ki a béreket, hogyan fizette ki a beszerzéseket, bérleti díjakat. 😂😂😂

Egy általános iskolás jobban képben van egy alalvető gazdasági dolgokkal, mint te felnőtt létedre. Igaz a 8 osztályod nem sokat ér.

2024. máj. 16. 23:45
 28/34 anonim ***** válasza:
83%

"komcsik a rendszerváltás után a hazai vállalatokat elprivatizálták"

Nincs ilyen szó, hogy elprivatizalták. Ha már turbómagyarkodsz, legalább a nyelvedet ismernéd alap szinten.

A rendszerváltás után mdf kormány volt, jobboldal, nem éppen komcsik kezdték a privatizációt.

Nem is értem ekkora aggyal hogy lehet valaki szabadlábon.

2024. máj. 16. 23:47
 29/34 anonim ***** válasza:
61%
Tavaly óta a világpiac folyamatos növekedésben van. Nem tudom mennyire hat ki ez lölő érdekeltségeire, nem tudom mik a nemzetközi vagyonelemei. Gondolom nem a magyar részvénytársaságaiból... szóval nemtom, nem követem... 4ig opus és társai nem hiszem, hogy akkorát növekedtek. Az viszont biztos, hogy az állami megrendelések, i gyenhitelek, stb jócskán beleszámítanak
2024. máj. 17. 01:42
 30/34 anonim ***** válasza:
76%
Megkapta az Eutól a 10 milliárd eurot magyarország, abból lőlőnek ment kb 10%, a többi oligarhának vagy 30%, 20% Orbán és baráti köre, a többi lehet hogy a népnek megy. Hajrá Fidesz!
2024. máj. 17. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!