Mészáros Lőrinc hogyan tudta egy év alatt 50%-al növelni a vagyonát?
#22:13
Itt bukik lol. Inkább ne feszengj azt se tudod hogy kell százalékot számolni xDD rád lölő nem mondhatja hogy matematikus ön, mert 8 általánosod sincs meg ilyen matek tudással :DD iqbetyár
"Az is kamu hogy túlárazva"
A Déli körvasút 8szoros tularazassal 338 milliard forintból fog megvalósulni Mészáros Lőrinc keze alatt. Ez korrupciós rekord konkrétan
15 forrás gondolom szennylapok.
A dollárbaloldal idején minden közbeszerzést a Strabag nyert. Nem fizették ki a magyar alvállalkozókat, akik családja tönkrement, öngyíilkosok lettek. A pénzt lapátolták ki az országból. Mészáros jól bánik a dolgozókkal. Még fél disznót is kapnak Kaácsonyra. Itt költi el avagyonát a magyar GDP-t pörgeti a tiedet is pl hülyegyerek
"Mészáros jól bánik a dolgozókkal."
Konkrétan belső forrásokból tudom hogy például a Libri-t erőszakkal vette meg a tulajdonostól. És olyanról is hallottam hogy nem fizették ki a munkásokat.
17 "te megse szólaljál"
Elfogadó liberális szellemiség 😊
18 "Konkrétan belső forrásokból tudom"
Én meg Konkrétan belső forrásokból tudom, hogy a NAZA tudja, hogy lapos a Föld. Mindenki azt mond amit akar. A belső forrásod gondolom valami konteos hippi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!