Amikor megjelent Magyar Péter, kizártam a lehetséges jelöltek közül, de a rengeteg támadás miatt úgy döntöttem, a mostani szavazáson a Fidesz helyett rá szavazok?
Annak biztosan volt véleménye aki kinevezte vezetőnek, delegálta felügyelő bizottságokba, meg hasonlók.
De neked még most is megfelel, hogy a pártodnál ilyen a morál. Téged csak a szavazatodért tartanak, meg hogy ott legyél amikor Kubatov szól, hogy menni kell.
Neked semmiről nem kell tudnod, csak követni a kolompot.
De mint írod neked ez is megfelel.
"És szerinted nyilván folytatnia kellett volna, mert az olyan fideszes dolog."
Én ellenzéki szavazó vagyok, szóval ezt így mondom.
Persze, nyilván "jó", ha nem fideszes, de ettől nem lesz erkölcsileg kifogásolhatatlan, támogatandó jelölt.
Ez a magatartás, hogy ő hirtelen megvilágosodott és most már ezért őt kell támogatni, ugyanúgy elítélendő, ahogy az is elítélendő, amikor fideszes volt.
Ez nagyjából olyan, amikor a 20. század során egyik szélsőségből átültek a politikusok a másikba, nácikból lettek komcsik és komcsikból nácik.
Ez nyilván nem működik egyik napról a másikra.
18
Szerinted ki tudja fejből a Fidesz komplett tagságát? Időnként olyanokat írtok, mintha a Holdról jönnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!