Amikor megjelent Magyar Péter, kizártam a lehetséges jelöltek közül, de a rengeteg támadás miatt úgy döntöttem, a mostani szavazáson a Fidesz helyett rá szavazok?
"Abszolút nem érdekelt, de mivel a csapból is ő folyt, el kezdtem utána olvasni, és rájöttem, hogy nagyon jó programja van."
Az ellenzék többi részével ezt miért nem tetted meg? Csak azért kérdem, mert a programját egy az egyben kb a momentumtól vette át.
Nem nem dőlök be egy nárcisztikus, hisztikéző árulónak!
Nem tartom politikusnak azt, aki platóról ordibál eszement módon a templomból kijövő ismeretlen embereknek, vagy aki lakott területen 100 al üldözi a feleségét elszállító rendőrautót, éjjel 2 kor őrjöng, hogy qrva nagy botrányt csinálok és kihívom az RTL t...és még sorolhatnám.
Vagy pl egy évig miért ült a kikényszerített beszélgetés felvételén?...
Megmondom, mert bízott abban, hogy Judit asszony nem vágja ki, és megmaradnak a milliós állami fizetések.
Hiteltelen!
5
Ki ne találd már. Szerinted a debreceni haknija is fillérekből lett megoldva? Ennyire naív ne legyél.
7
Mindjárt elmorzsolok egy könycseppet ezen a keresztény példán, de akkor sem hat meg. Két imádkozás között fárasztasz ezzel?
Ez az ember bárakárhány évig teljesen megfelelt az orbánistáknak, mert úgy látszik nem lógott ki a többiek közül.
Nyilván azért, mert egy morális csőd az egész banda, ahol a kormány három miniszteere meg egy köztársasági elnöke kalákában mosdatja a pedofilokat és nem nő fel egy olyan egyszerű erkölcsi kérdéshez, mint a kegyelem gyakorlása. Nyilván a többi kormánytag sem különb, csak róluk még nem derültek ki dolgok.
És szerinted nyilván folytatnia kellett volna, mert az olyan fideszes dolog.
16
Akkor miért lihegitek körbe Magyart?
Én ugyan nem.
De ti miért acsarkodtok, ha addig jó volt amíg veletek volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!