Trump azzal fenyegetőzik, hogy kilép a NATO-ból és nem segít egy tamádás esetén. A jobboldaliak miért szeretnék mégis őt?
Trump egyelőre legföljebb a cipőjéből tud kilépni, mivel nem ő az USA elnöke.
De egyébként az USA nem úgy van megcsinálva, mint egy közép-európai banán-közt akarom mondani banán-diktatúra (kis hazánkra gondoltam).
Ha Trump újra elnök lenne és nekiállna okoskodni, akkor a megfelelő körök megmondanák neki, hogy merre van az előre, és közölnék vele, hogy a NATO így fog maradni, neki meg pofa alapállásba. Persze nem nyilvánosan. Nyilvánosság előtt csak Trump beszélne és azt mondaná, amire előtte utasították.
#1: Nem is az USA értékeiről beszéltem, hanen Magyarország érdekeiről. Magyarországnak nem érdeke, hogy a védelmi szövetség, aminek tagja, meggyengüljön. A magyar jobboldaliak mégis ezt szeretnék.
#4: Ezt értem, de ha tudjuk, hogy így áll hozzá az elnök és ha rajta múlna akkor kilépne, akkor miért szurkolnak neki innen Magyarországról egyesek? Megunták, hogy biztonságban élhetünk, vagy mi a probléma?
Fenyegetőzzön csak az az elkényeztetett óvodás majom. Még az sem biztos, hogy a börtönt megússza, bár már több tagállam is megtiltotta neki az elnöki posztért való indulást.
Trump a büdös életben nem lesz már többet elnök, a republikánusok sem lehetnek annyira hülyék, hogy őt indítsák mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!