Miért nincsen hatóság, ami ilyenkor megbüntetni a céget és rákényszeríti arra,hogy ne csináljon ilyesmiket?
Munkahelyet váltottam, alap kikötés volt,hogy legyen heti 4 home office.
Nyilván,az új helyemen is így volt alapból.
Viszont, miután 3 hónapja ott voltam, benyögte a vezetőség,hogy lecsökkenti a home office napokat heti kettőre.Én ezen teljesen felháborodtam, ugyanis amikor aláírtam a szerződést, teljesen mások voltak a feltételek.Kvázi azért váltottam állást, mert az előző helyemen is csak heti 2 nap volt.
Állásinterjún miért nem mondták,hogy leakarják venni a home officet?
Jó lenne, ha lenne hatóság, ami ilyenkor megregulázná a cégeket.
Beleírták a munkaszerződéséedbe, hogy heti 4 home office lesz?
Ha nem írták bele, te szóltál, hogy szeretnéd, hogy beleírják?
Miért kéne a céget megbüntetni, ha minden törvényt betartott?
Ennyi információ alapján itt te hibáztál, hogy ilyen szerződést kötöttél, legközelebb figyelsz rá.
1000000%, hogy a h.o. napok változtatásának lehetőségéről írtak a szerződésedben és csak kezdésnek kaptad a 4 napot.
Nem őket szeretném védeni, csak azt mondom, hogy a munkavállaló szinte sose olvassa teljesen át a szerződését és elhiszi amit a cég mond, aminek az eredménye pedig a te eseted lesz.
A cég SOHA nem a te érdekedet nézi és nagyobb, pláne multi cég esetében a jogászok figyelnek minden apró részletre, ezért is írom, hogy amit csináltak az jogilag teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!