A Covid idején az "oltásellenes baloldal"-nak lett igaza végül? Akkor mégsem olyan rossz a baloldal?
Ez volt az akkori gúnyneve a baloldalnak, ahogy most az hogy "háborúpárti baloldal". A hülyeség határtalan, de nézzük meg a tényeket:
A baloldal annak idején nem volt oltásellenes, hanem csak a keleti vakcinák ellen volt, főleg a kínai ellen. És hát, meg is lett a következménye. Sokan még most is nyögik a kínai vakcina hatásait. Olyan bőrbetegségek jelentek meg közeli rokonomnál amit a bőrgyógyász főorvos sem látott soha életében a covid előtt, és ő is így kérdezett hogy hadd találjam ki, kínai oltást kapott?
Ezen kívül számos egyéb megmagyarázhatatlan betegség történt, amúgy nem csak a kínai de egyéb vakcinák révén is, miközben a vakcina (mint utólag kiderült), senkit nem védett meg a súlyos covidtól sem, az elhunytak döntő többsége oltott volt.
Ezek alapján, politikai értelemben ki lehet mondani, hogy a baloldalnak volt igaza annak idején, és valóban nem kellett volna ennyire erőltetni az oltást? A keleti vakcinákat amiket az EU nem is fogadott el, be se kellett volna engedni az országba?
Hát, én Pfizert kaptam és nálam is jöttek ki mellékhatások.
Nagyon sokáig bizonyos ételekre allergiás lettem, afták nőttem a számban egy puszta pácolt sonkától, bizonyos péksütemények után is.Nagyon kellemetlen volt.
Kb 1 év volt, mire újra normálisan tudtam étkezni.
A mihazánk kezdte el feltenni a kínos kérdéseket a parlamentben, Dúró Dóra.
Az ellenzék nem tudom hogyan lett oltásellenes, talán azért mert kínai-vakcina és mint kiderült azt is arra használták, hogy gazdagodjanak, a mutyi ment rendesen. Nem is fog kiderülni, mert ledarálták a szerződéseket. A kínait 60 felett ajánlották hívatalosan.
Nincs bizalom, erről szólt a covid. Én egyiket sem kértem. Ijesztő volt, főleg az amit karikó talált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!