Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz a kínai elnök...

Mit gondolsz a kínai elnök látogatásáról?

Figyelt kérdés

Régi jó szeretett barátunk és elvtársunk, a Kínai Népköztársaság elsőszámú pártfőtitkára Magyarországra látogatott, Orbán Viktor elvtárshoz.

A reptéren Orbán Viktor pártfőtitkár Magyarország szeretett elsőszámú asszonyával, Lévai Anikó elvtársnővel várta Magyarország barátját, a Kínai elnököt! Xi elvtárs is felesége társaságában érkezett.

A magyar dolgozó nép, és fiataljaink kenyérrel és sóval várták a Kínai vezetőt. Orbán Viktor köszöntötte, miközben a Kommunista Ifjúsági Szövetség néptánccsoportja tartott előadást vezető elvtársaink számára.

Hosszú és átfogó stratégiai, gazdasági és politikai együttműködést kötött a magyar és kínai nép dolgozói érdekében a két vezető.

Üzentek az agresszív, háborút szító nyugati világ számára is: Orbán Viktor és Xi elvtárs, Vlagyimir Putyin orosz elnök és sok más emberrel az élen a béketáborba tartozik, és azonnali tűzszünetet és békét szeretnének! Illetve arra is kitértek, hogy csak 1 Kína van!

Néhány nyugatról pénzelt, agresszív ellentüntető is akadt akik micimackó jelmezben és tibeti zászlót lobogtatva provokálták a magyar és kínai dolgozókat, de a stratégiai együttműködés jegyében a kínai rendőrök szinte azonnal intézkedtek az idegurított dollárokon fenntartott nyugati ellenzék ellen, és szétverték a provokátorok ellentüntetését a magyar és kínai nép békéje és biztonsága érdekében!

#Orbán Viktor #Xi elvtárs
máj. 9. 23:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tudjuk, hogy mit kér Kína az országtól, már mindenki tudja. Kínai egyetem, kínai rendőrök, buszsofőrök, futárok stb. = vagyis tőlünk kezdik a betepülést az EU-ba.

Rafkósak ezek a kínaiak!

máj. 10. 01:03
 12/13 anonim ***** válasza:

De úgy érzem ez csak a felszín, van ott még, amiről nem tudunk.

máj. 10. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Én vagyok a 2-es, 4-es és a 8-as válaszoló. Javítsatok ki, ha rosszul látom a dolgokat. Mondjuk abból a szempontból képmutató a Fidesz, hogy ez lenne a nagy szuverenitásvédelem, hogy Kína elé térdelünk le? A Fidesz magát köpi szembe ezzel. Szóval lehet meggondolatulanul írtam pozitív dolgokat Hszi látogatásáról... Lehet, hogy inkább az EU-Nato szövetségi rendszerünkön BELÜL kéne barátokat szerezni és nem az EU-t bomlasztani kívülről?? 🤔🤔
máj. 10. 08:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!