A magyar liberálisoknak hiányzik a nyugati woke, pc kultúra?
Például: Politikai okokból hazánk már 5 éve kimarad a liberális eurovíziós dalfesztiválból, ahol extrémebbnél extrémebb woke produkciók szoktak lenni.
Emlékeztek még a szakállas "nőre", aki megnyerte az egészet?
Azóta se változott semmit ez az esemény. Tessék itt van az ultraliberális finnek produkciója: https://www.youtube.com/watch?v=eXvdKgO2Acw
"a finn előadó látszólag pucér altesttel futkározott a színpadon, miközben a férfiasságát különböző kreatív módokon takargatták – hol kamerával, hol mappával, hol egyéb módon.
Az előadás alatt egy ponton azonban kiderült, hogy a Finnországot képviselő fellépő mégis visel magán valamit: egy testszínű alsót, amely különösen hátulról nézve igazán mély betekintést engedett."
Úgy tűnik minél ratyibb előadókkal lehet itt érvényesülni. Vajon ez a hazai liberálisoknak nagy szívfájdalom, hogy kimaradunk ebből a buliból?
"Tessék itt van az ultraliberális finnek produkciója:"
Emlékeztess, milyen műsorok is mennek Pénztáros Lőrinc, az ultrakonzervatív nemzeti keresztény Fidesz hűbérurának a TV-jén? Ja, hogy ugyan ekkora trash?
23-as kommentelő vagyok. Egy kis helyreigazítás.. Elnézést, megkövetek mindenkit, valóban valótlanul mostam össze 2 dolgot, a meleg kérdést, meg az exhibinionista, polgárpukkasztó magatartást.
Ugyanis a kérdésben szó sem volt melegekről, hanem egy kirívó, magamutogató viselkedés volt a téma. Igaza van az utánam lévő kommentelőnek, szerintem is ízléstelen és gáz volt a produkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!