Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar liberálisoknak...

A magyar liberálisoknak hiányzik a nyugati woke, pc kultúra?

Figyelt kérdés

Például: Politikai okokból hazánk már 5 éve kimarad a liberális eurovíziós dalfesztiválból, ahol extrémebbnél extrémebb woke produkciók szoktak lenni.

Emlékeztek még a szakállas "nőre", aki megnyerte az egészet?

Azóta se változott semmit ez az esemény. Tessék itt van az ultraliberális finnek produkciója: https://www.youtube.com/watch?v=eXvdKgO2Acw

"a finn előadó látszólag pucér altesttel futkározott a színpadon, miközben a férfiasságát különböző kreatív módokon takargatták – hol kamerával, hol mappával, hol egyéb módon.

Az előadás alatt egy ponton azonban kiderült, hogy a Finnországot képviselő fellépő mégis visel magán valamit: egy testszínű alsót, amely különösen hátulról nézve igazán mély betekintést engedett."

Úgy tűnik minél ratyibb előadókkal lehet itt érvényesülni. Vajon ez a hazai liberálisoknak nagy szívfájdalom, hogy kimaradunk ebből a buliból?

máj. 9. 01:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
38%
20. Ha nem definiálod, hogy mit tekintesz nem normálisnak, akkor kénytelen vagyok, így tekinteni rád, mivel az jön le, hogy magával a melegséggel, van bajod.
máj. 9. 16:20
 32/33 anonim ***** válasza:
75%

"Tessék itt van az ultraliberális finnek produkciója:"

Emlékeztess, milyen műsorok is mennek Pénztáros Lőrinc, az ultrakonzervatív nemzeti keresztény Fidesz hűbérurának a TV-jén? Ja, hogy ugyan ekkora trash?

máj. 9. 16:50
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

23-as kommentelő vagyok. Egy kis helyreigazítás.. Elnézést, megkövetek mindenkit, valóban valótlanul mostam össze 2 dolgot, a meleg kérdést, meg az exhibinionista, polgárpukkasztó magatartást.

Ugyanis a kérdésben szó sem volt melegekről, hanem egy kirívó, magamutogató viselkedés volt a téma. Igaza van az utánam lévő kommentelőnek, szerintem is ízléstelen és gáz volt a produkció.

máj. 9. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!