Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar liberálisoknak...

A magyar liberálisoknak hiányzik a nyugati woke, pc kultúra?

Figyelt kérdés

Például: Politikai okokból hazánk már 5 éve kimarad a liberális eurovíziós dalfesztiválból, ahol extrémebbnél extrémebb woke produkciók szoktak lenni.

Emlékeztek még a szakállas "nőre", aki megnyerte az egészet?

Azóta se változott semmit ez az esemény. Tessék itt van az ultraliberális finnek produkciója: https://www.youtube.com/watch?v=eXvdKgO2Acw

"a finn előadó látszólag pucér altesttel futkározott a színpadon, miközben a férfiasságát különböző kreatív módokon takargatták – hol kamerával, hol mappával, hol egyéb módon.

Az előadás alatt egy ponton azonban kiderült, hogy a Finnországot képviselő fellépő mégis visel magán valamit: egy testszínű alsót, amely különösen hátulról nézve igazán mély betekintést engedett."

Úgy tűnik minél ratyibb előadókkal lehet itt érvényesülni. Vajon ez a hazai liberálisoknak nagy szívfájdalom, hogy kimaradunk ebből a buliból?

máj. 9. 01:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
#19 Mindig lesz, ne hülyééskedj már. A trollkodásnak pont az a lényege, hogy nem őszinte kommunikácó. Ha nincs min felháborodniuk akkor kitalálnak valamit. Mint amikor Amerikában kitalálták, hogy egy suliba az LMBTQ baloldali degenárlt furryk miatt almot ratkak, aztán a suli igazgatósága elmondta közölte a hirekben, hogy azért raktak egy almot az osztályterem szekrényébe, hogy a gyerekek tudjanak hova üriteni egy olyan szituációban amikor egy őrült bemegy lövöldözni a suliba és be kell zárkózniuk a terembe. Ez sajnos egy valós veszély az USA-ban. Erre a trolljobboldal kitalált egy baromságot és nulla őszinteséggel elkezdte terjeszteni, mert minő meglepetés, a trollok hazug g*cik.
máj. 9. 13:26
 22/33 A kérdező kommentje:

Amúgy nem vagyok fideszes. Ha elmegyek szavazni, akkor a Tiszára fogok. 22-ben összefogás, 18-ban jobbik…

Nem csak a fideszeseket zavarja ez a woke baromság.

A 6-os jól beszél, idézek is tőle.

„Miért nem lehet simán csak egy normális ertékrendű embernek lenni aki természesen elítéli az ilyen mentális betegséggel küzdő és feltűnési viszketegségben szenvedő alakokat és nyilván magától értetődő hogy a gyerekeket is távol kell tartani tőlük”

Az eurovíziós dal még úgy ahogy elmegy, csak szimplán undorító.

De nyugaton tényleg nőnek öltözött férfiak mennek gyerekek közé vonaglani. Azokat az elmebetegeket el kellene tiltani az ilyen tevékenységtől, de a liberálisok csak tapsikolnak nekik.

Nem vagyok homofób, de valahol azért meg kell húzni a határt.

máj. 9. 13:30
 23/33 anonim ***** válasza:
44%
Én nem is értem a hisztijüket a jobbereknek. Melegek mindig is voltak, vannak és lesznek is. A melegek létezése zavarja őket talán? Miért nem fogalmaznak normálisan, érthetően, hogy nekik a MAGAMUTOGATÁSSAL van bajuk, nem a melegekkel? Ha egy hetero pasi rázná a fütyülőjét a főtéren az nem zavarná őket, csak az, ha egy meleg pár puszit ad egymásnak?
máj. 9. 13:31
 24/33 anonim ***** válasza:
48%

"Mindig lesz, ne hülyééskedj már. A trollkodásnak pont az a lényege, hogy nem őszinte kommunikácó. Ha nincs min felháborodniuk akkor kitalálnak valamit."

Akkor viszont te ezt élvezed és te magad is a trollkodásban vagy érdekelt csak másik előjellel. Attól hogy vannak hülyék még nem kell alájuk adni a lovat és nem követni őket. Ennyi erővel minek eszel úgyis éhes leszel, minek fürdesz úgyis koszos leszel..minek élsz úgyis meghalsz. Kell hogy legyen valami több ennél a cinizmusnál. Ha te ebben nem vagy érdekelt hogy ne cukkold a másikat akkor te is csak egy troll vagy aki ezen élvezkedik.

(vagy te is beteg, ez ugye nem derül ki mert a mi fér bele kérdésre terelés és viszont trollkodás a válasz.) Viszont megmosolyogtató hogy mégis egyfajta erkölcsi fölényben érzed magad.

máj. 9. 13:35
 25/33 anonim ***** válasza:
49%

"Én nem is értem a hisztijüket a jobbereknek. Melegek mindig is voltak, vannak és lesznek is. A melegek létezése zavarja őket talán?"

Jobber🤣 Téged is teljesen agymostak a politikusok hogy te is képes vagy még ilyen dedós jobbos-balos felosztásban szemlélni a világot. Ezeknek a fogalmak manapság már az ég világon semmi értelme csak az ilyen együgyű emberek dobálóznak vele. Felőlem aztán annak nevezel aminek csak akarsz, teljesen lényegtelen mert nem az általam elmondottakkal vitatkozol hanem egy ilyen idióta zászló alá söprésre vagy képes, mint egy droid.

"A melegek létezése zavarja őket talán?"

🤣🤣🤣 Azt te csak szeretnéd.

Full cringe vagy

"Miért nem fogalmaznak normálisan, érthetően, hogy nekik a MAGAMUTOGATÁSSAL van bajuk, nem a melegekkel?"

Nem tudom hogy a csillagkapu melyik oldalán vagy de itt ennél a kérdésnél speciel erről volt szó csak te szívesebben nyomod a süket szöveged amit begyakoroltál és meg sem hallod.

" Ha egy hetero pasi rázná a fütyülőjét a főtéren az nem zavarná őket, csak az, ha egy meleg pár puszit ad egymásnak?"

Jaaaj ha pont erről van szó. Ha egy hetero pár csinálná ezt az is elítélendő. Az hogy valakik puszit adnak egymásnak abban semmi nincsen.

De tényleg kár veled vitatkozni bármiről mert egy önálló gondolatod nincsen csak fújod amit beléd programoztak

máj. 9. 13:51
 26/33 anonim ***** válasza:
#24 Ne haragudj, de nem értelek. Mivel cukkoltam és kit? Világosan leírtam egy példát a trolljobboldal működésére amivel csupán azt cáfoltam hogy a trolljobboldal a baloldal miatt létezik. A példám a bizonyíték rá hogy ez nem igaz. Nem is cáfoltad ezt meg. Helyette elkezdtél minősítgetni, amit én nem tettem meg veled. Ilyen szempontból valóban fölényben vagyok, hiszen én nem trollkodtam.
máj. 9. 14:11
 27/33 anonim ***** válasza:
#24 A cinizmust nem tudom te hol látod nálam, világosan leírtam hogy miért utálom ezt a hazug trollkodást. Ettől a trolljobboldal cinizmusa még nem fog eltűnni. Valamiért nagyon egyenlőségjelet akarsz tenni közém és egy halom troll közé, de ennek nincs nyoma a kommentemben. Mintha nem is velem beszélnél hanem egy fejedben élő személlyel.
máj. 9. 14:14
 28/33 anonim ***** válasza:
#25 Ha kár vele vitatkozni akkor miért írtál neki egy ilyen hosszú választ?
máj. 9. 14:15
 29/33 anonim ***** válasza:

"#25 Ha kár vele vitatkozni akkor miért írtál neki egy ilyen hosszú választ?"

Látod, ez jó kérdés!

máj. 9. 14:25
 30/33 Mansour ***** válasza:

"A trollkodásnak pont az a lényege, hogy nem őszinte kommunikácó."

Részben igen, de nem teljes mértékben. Úgy is lehet trollkodni, hogy valaki a saját őszinte véleményét mondja, csak éppen eltúlzott formában és/vagy bunkó módon. Én amúgy nem gondolom, hogy te is trollkodsz, a válaszodat tényleg nem lehet annak minősíteni. Viszont Leclerc válasza (#5 és #7), amiből az egész vita kiindult, a trolletetés tipikus példája. És a trolletetés már majdnem ugyanaz, mint maga a trollkodás, még ha nem is mindig tudatos.

Nyilván valamilyen fajta trollkodás mindig is lesz, mert vannak olyan emberek, akik ezt élvezik, de én úgy gondolom, hogy pont ez az LMBTQ-ellenes trollkodás az, ami megszűnne (vagy legalábbis jelentősen visszaszorulna) akkor ha nem jönnének folyton olyan provokatív tartalmak, amire ugrani lehet. Ennek a trollkodásnak a nagy része ugyanis nem úgy születik, hogy ül a troll és azon gondolkodik, hogy miben lehetne már belekötni, hanem úgy, hogy egyes embereket annyira felhúznak ezek a provokatív tartalmak és annyira frusztráltak ezek folyamatos özönlése miatt, hogy már nem látnak más eszközt ez ellen, mint a trollkodást. És itt jön be a populista jobboldali politika felelőssége, mert a politikai haszonszerzés érdekében ők gondoskodnak leginkább arról, hogy az erre érzékeny emberekre tényleg folyamatosan ömöljön a provokatív tartalom.

És ehhez sajnos még asszisztálnak is azok a progresszív hasznos hülyék, akik bornírt beszólásaikkal tovább hergelik a "jobber" trollokat, ezzel tovább erősítve a populista jobboldal táborát.

máj. 9. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!