A magyar liberálisoknak hiányzik a nyugati woke, pc kultúra?
Például: Politikai okokból hazánk már 5 éve kimarad a liberális eurovíziós dalfesztiválból, ahol extrémebbnél extrémebb woke produkciók szoktak lenni.
Emlékeztek még a szakállas "nőre", aki megnyerte az egészet?
Azóta se változott semmit ez az esemény. Tessék itt van az ultraliberális finnek produkciója: https://www.youtube.com/watch?v=eXvdKgO2Acw
"a finn előadó látszólag pucér altesttel futkározott a színpadon, miközben a férfiasságát különböző kreatív módokon takargatták – hol kamerával, hol mappával, hol egyéb módon.
Az előadás alatt egy ponton azonban kiderült, hogy a Finnországot képviselő fellépő mégis visel magán valamit: egy testszínű alsót, amely különösen hátulról nézve igazán mély betekintést engedett."
Úgy tűnik minél ratyibb előadókkal lehet itt érvényesülni. Vajon ez a hazai liberálisoknak nagy szívfájdalom, hogy kimaradunk ebből a buliból?
Márpedig miért ne lehetne bírálni az ilyen jelenségeket, miért nem lehet kimondandi, hogy ez a produkció gusztustalan, ha valaki annak gondolja. Szerintem is gusztustalan. De ugyanúgy gusztustalannal találom azt is, ha mondjuk egy heteró nő rib*ncként viselkedik a színpadon. Jaj, akkor rib*ncfób is vagyok, vagy mi?
Hagyjátok már ezt a transzfóbozást, nem veszitek észre, hogy ezzel csak a troll populista jobboldal alá adjátok a lovat?
"Ez az előadás egy fricska"
Igen, és itt van a baj. Nem azért csinálja, mert ő így érzi jól magát, mert neki ez a művészi kifejezőeszköze, hanem mert provokálni akar vele. És aki provokál, az viselje utána a kritikákat, támadásokat.
Tudod, nem a humorérzék hiányával van a gond, hanem hogy egy bizonyos szint után már nem humoros, egyszerűen csak gusztustalan a dolog. Pedig a humor nagyszerű eszköz lenne az ellentétek elsimítására, bizonyos fura vagy szokatlan dolgot elfogadtatására. Csak ahhoz nem provokatív módon kellene művelni.
Mert ez nem normális emberség, hanem homofóbia, és transzfóbia."
De hát ez azért butaság mert nem azzal van a baj hogy ő meleg vagy transz hanem hogy ettől függetlenül is beteg amit csinál. Nézd, attól nem lesz igazad hogy minden egyes negatív kritikára ami éppen történetesen egy meleg és/vagy transznemű embert érint egyből transzfóbiát, homofóbiát kiáltasz mert ezt olvastad valahol hogy ilyenkor ezt kell és nincsen önálló gondolatod.
Én magam sem tartom ezt a világ legfontosabb gondjának de mindaddig ez egy felületet ad az aggodalomra amíg nem "válik el a szar májtól" és terelés helyett képesek lennének színt vallani és egyértelmű válaszokat adni arra hogy akkor most mi is férjen bele szerintük és mi az ami már szerintük sem kellene hogy beleférjen addig hiába megy a szemforgatás és a más jellegű problémákra való mutogatás addig ez a kérdés is terítéken fog maradni. Nem is feltétlen miattam mert én leszarom csak ráakadtam erre a kérdésre hanem azok számára akik ettől tényleg viszolyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!