Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan kezdik már elhinni,...

Sokan kezdik már elhinni, hogy Magyar Péternek esze ágában sincs megbuktatni a Fideszt?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, az elején én is bedőltem neki. De azóta kiderült, hogy nincs semmilyen atombomba, először politikus sem akart lenni, most meg az igazi célja az ellenzék leváltása. Ez így elég kínos és szomorú.

máj. 8. 19:39
1 2 3
 21/22 Alex Fly ***** válasza:
@20: es azokat se felejtsük ki, akik alapvetően ellenzekiek, de pl. az Ogy.választáson a fideszre szavaztak, mert inkább a csúti, mint Gyúúcsány... Most adatott nekik egy olyan opció, amely se nem Orbán, se nem Gyurcsány. És ha Magyar elég ügyes, ezt a kártyát is ki tudja játszani...
máj. 9. 20:53
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem több fideszes ismerõsöm is van aki EP-n Petire szavaz. Elmondàsuk szerint kell egy pofon Orbinak, hogy èszhez tèrjen ès elkezdje orvosolni az orszàg problèmáit. Mert ha semmi visszacsatolàst nem kap akkor ne vàrjuk h felemeli a seggèt. Ha megibt lesz egy minden eddiginèl nagyobb fideszgyõzelem akkor nyugodtan dughatják tovàbb a gyerekeket.
máj. 9. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!