Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan kezdik már elhinni,...

Sokan kezdik már elhinni, hogy Magyar Péternek esze ágában sincs megbuktatni a Fideszt?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, az elején én is bedőltem neki. De azóta kiderült, hogy nincs semmilyen atombomba, először politikus sem akart lenni, most meg az igazi célja az ellenzék leváltása. Ez így elég kínos és szomorú.

máj. 8. 19:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5%

Nem érdekel a DK propaganda.

Nem kérünk többet:

DK-ból

Bolsevikokból

Kommunistákból

Nácikból

Fideszből

( Igen, egy lapon kezelem őket. )

Ki kéne mar lépni a 20. századi álmodból és felébredni a 21. században.

máj. 8. 21:13
 12/22 anonim ***** válasza:

#2 "Forrás? Ahhoz képest ugyanazzal a dollárpénzeket kapó Datanettel dolgozik, Bajnaiékkal, mint Gyurcsány, MZP, Kari meg a többi"

Téged kicsit sem gondolkodtat el, hogy amikor ezek gyurcsnyt támogatták, akkor az ellenzéki összefogást szorgalmazták a dk vezetésével, amikor MZP-t támogatták akkor is az egész ellenzék elé tették be, holott csak harmadik lett az előválasztáson? Nem gondolkodtat el, hogy talán feleslegesen szponzorálnának meg futtatnának még egy jelöltet aki mellé ugyanazok sorolnak be, hacsak nem leváltani akarják azokat az ellenzéki vezetőket akik eddig sikertelenek voltak?

máj. 8. 21:28
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Egyre jobban úgy tűnik, bár már az elején is érezhető volt ez a Nagy "titkozatosságaival", meg "atombombáival", ami a végén max. egy "mini peti" lett, azaz petárda.
máj. 8. 22:33
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Ezeket a kèrdèseket ki fizeti? Orbi tejel neked vagy Feri bàcsi?
máj. 8. 22:54
 15/22 Alex Fly ***** válasza:
66%
@10: Magyar meg tudta szólítani azokat, akik passzívak. A híveinek többsége olyan ellenzeki, akik eddig nem találták meg azt a pártot, amelyet támogatnának -ha ezeket aktiválni tudja Magyar, akkor az eleg komolyan átrendezheti a viszonyikat.
máj. 9. 04:57
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
#15 Nem tudta. Most jött ki nemrég kutatás, hogy a legtöbb szavazója volt Momentumos, MHM-s, vagy MKKP-s. A fidesz nem gyengül, a passzívak passzívak maradtak, de lett egy hazafias népfront. Remek...
máj. 9. 10:45
 17/22 anonim ***** válasza:
#15 Ez csak feltételezés, hogy meg tudta volna szólítani a passzívakat. Érdeklődni nagyon sokan mentek, szavazni nem fognak ennyien.
máj. 9. 12:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor azt mondjátok 54% lesz a fidesz az EP-n? Mert ha senkit nem tud megszòlìtani ès a fidesztõl sem megy át senki akkor 54% fidsznek kell lennie
máj. 9. 12:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
#18 Nyilván van egy hibahatár is, de jelenleg úgy néz ki, hogy a támogatóinak kb. 13%-a volt fideszes. Ez a fidesz támogatottságából kb 3-4% De én nem mondok előre semmit, mert nem vagyok jós. De ha valaki azt várja hogy bedől MP-től a Fidesz akkor nagyot fog koppanni.
máj. 9. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:
És 18% passzív volt 2022-ben, ezt is tedd hozzá. Ez is több mint amit miniferi el tudott èrni. De majd meglátjuk. Én sem hiszem h sok leolvadt a fidesz tàborból. Egy ilyen apròsàgot, hogy kimossàk a pedofilokat simán elnèznek a hívek ;)
máj. 9. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!