Mivel lehetne megbuktatni a Fideszt?
Tavaly a választások előtt, már látszott, hogy milyen állapotba kerül mostanra az ország -nagyjából be is jött, amit sokan mondtak-, én azt gondoltam, hogy ezt már nem fogja hagyni az ország... tévedtem. Ma már azt gondolom, hogy egy esetleges államcsődöt is túlélne ez a rendszer.
Lehetetlet, max Orbán halálával.
4#
Ne adjanak rá okot és akkor nem tudják összegyurcsányozni.
De, nyilván egy olyan pártszövetség, amiben GY.F és kedves felesége is ott van, nem nehéz összegyurcsányozni.
Már elnézést, de az összeorbánozás valami sokkal rosszabb, mint az összegyurcsányozás.
Kb. mint a másnapos fosás összehasonlítva a finggal. És igen, itt orbán a fos.
Ha nem lenne agymosott az emberek 80%-a, nem félnének, hanem örülnének újra gyurcsánynak.
2,5millió nyugdíjasnak lenne ma 40-50%-al magasabb a havi nyugdíja, mint most, a svájci indexálás miatt, amit orbán elvett 2011-ben.
Mára 10.000mrd magánnyugdíj megtakarítása lenne az embereknek, és ez minimum óvatos becslés. Ezzel az államadósság is nagyobb arányban lenne belső.
Fele ekkora lakásárak lennének és lefogadom, hogy a szabadabb lét és magyobb jólét miatt töb gyerek is születne.
Ja és nem a putlert éltetnék a hazai barmok. EU-ban sem lennénk ilyen útált népség
7-es, bárkire rá lehet mosni bármit. Pláne kiváló propagandával, amihez számlálatlan anyagi erőforrás áll rendelkezésre.
Ha én most itt azt mondom, hogy utálom a kormánypártot a retek politikájuk miatt, 100-ból 99 ember azt fogja mondani, hogy Gyurcsány párti vagyok. Pedig semmi nem áll tőlem távolabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!