Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel lehetne megbuktatni a...

Mivel lehetne megbuktatni a Fideszt?

Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 10:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly a választások előtt, már látszott, hogy milyen állapotba kerül mostanra az ország -nagyjából be is jött, amit sokan mondtak-, én azt gondoltam, hogy ezt már nem fogja hagyni az ország... tévedtem. Ma már azt gondolom, hogy egy esetleges államcsődöt is túlélne ez a rendszer.

Lehetetlet, max Orbán halálával.

2023. szept. 17. 10:22
 2/21 anonim ***** válasza:
72%
Független és valódi ellenzékkel.
2023. szept. 17. 10:28
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Olyan szinten átmosták az emberek agyát, hogy kb semmivel. Bármilyen mocsokságot is csinálnak, a szavazóik szemet hunynak felette.
2023. szept. 17. 10:28
 4/21 anonim ***** válasza:
58%
2, a megafonnal szerinted mennyi idő alatt tudnák összeGyurcsányozni, vagy amerikaizni a föld legtisztességesebb emberét is?
2023. szept. 17. 10:31
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
#1 Orbán halálával sem mert ott van Szijjártó meg Gulyás Gergely miniszterelnök jelöltnek akit a Fideszesek imádnak annyira mint az Orbánt.
2023. szept. 17. 10:37
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
Tavaly már bebizonyosodott, hogy semmivel. Van egy jól működő kommunikációs gépezetük, amihez korlátlan erőforrást tudnak lopn... biztosítani. A NER-nek már csak akkor lesz vége, ha összeomlik kívülről vagy belülről.
2023. szept. 17. 10:41
 7/21 anonim ***** válasza:
13%

4#

Ne adjanak rá okot és akkor nem tudják összegyurcsányozni.

De, nyilván egy olyan pártszövetség, amiben GY.F és kedves felesége is ott van, nem nehéz összegyurcsányozni.

2023. szept. 17. 10:48
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
addig kellet volna megállitani a köpcöst amig nem volt ekkora hatalma már késő bánat eb gondolat
2023. szept. 17. 10:52
 9/21 anonim ***** válasza:
74%

Már elnézést, de az összeorbánozás valami sokkal rosszabb, mint az összegyurcsányozás.

Kb. mint a másnapos fosás összehasonlítva a finggal. És igen, itt orbán a fos.

Ha nem lenne agymosott az emberek 80%-a, nem félnének, hanem örülnének újra gyurcsánynak.

2,5millió nyugdíjasnak lenne ma 40-50%-al magasabb a havi nyugdíja, mint most, a svájci indexálás miatt, amit orbán elvett 2011-ben.

Mára 10.000mrd magánnyugdíj megtakarítása lenne az embereknek, és ez minimum óvatos becslés. Ezzel az államadósság is nagyobb arányban lenne belső.

Fele ekkora lakásárak lennének és lefogadom, hogy a szabadabb lét és magyobb jólét miatt töb gyerek is születne.

Ja és nem a putlert éltetnék a hazai barmok. EU-ban sem lennénk ilyen útált népség

2023. szept. 17. 10:58
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

7-es, bárkire rá lehet mosni bármit. Pláne kiváló propagandával, amihez számlálatlan anyagi erőforrás áll rendelkezésre.

Ha én most itt azt mondom, hogy utálom a kormánypártot a retek politikájuk miatt, 100-ból 99 ember azt fogja mondani, hogy Gyurcsány párti vagyok. Pedig semmi nem áll tőlem távolabb.

2023. szept. 17. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!