Hogy akarja megbuktatni az ellenzék a fideszt ha az egyik legerősebb ellenzéki pártot torpedózzák a Gyurcsány Ferenc vezette DK-t?
Szerintem ha Ferinél betelik a pohár és a DK külön indul 2022-ben, akkor csak a DK jutna be ellenzéki oldalon a parlamentbe.
A Jobbik, Momementum meg MSZP örökre lehúzhatnák magukat a klotyón :D
Nemcsak hogy rendszeresen betelik a pohár, de rendszeresen ki is ürül. Ferit nem tudják megtorpedózni, őt nem olyan fából faragták. Viszont Feri remekül torpedózza a szövetségeseit. Nagy gyakorlata van neki ebben. Abban ugye senki nem kételkedik, hogy ha ő nincsen, akkor az mszp támogatottsága az utóbbi 10 évben 30 és 50% között mocorgott volna?
Talán így teszi jóvá, amit annak idején elqrt.
"Szerintem ha Ferinél betelik a pohár és a DK külön indul 2022-ben, akkor csak a DK jutna be ellenzéki oldalon a parlamentbe."
Szerintem meg addig lesz a fidesznek 2/3-a, amíg Gyurcsány az ellenzéket bomlasztja. Mert semmi mást nem csinál, csak a fidesz malmára hajtja a vizet. Az állítólag értelmiségiekből álló Momentum is szépen benyalta ezt.
A jelenlegi álellenzék nem akarja megbuktatni a fideszt.
Gyurcsány bolond lenne megbuktatni a fideszt. Neki az a feladata, hogy a feltörekvőket gáncsolja, alázza.
Ha a momentum összeáll vele akkor 22-re a momentum már csak múltidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!