Magyar Péter képviselni tudja a baloldaliakat és a liberálisokat is?
Figyelt kérdés
máj. 8. 05:47
11/13 A kérdező kommentje:
Beszélt pl bérlakásokról, oktatásról és egészségügyről. Ez nem elég baloldali?
máj. 8. 14:15
12/13 anonim válasza:
Véleményem szerint kizárólag őket tudja képviselni.
13/13 anonim válasza:
Liberális vagyok, nem gondolom, hogy bárki, aki képviselni tudná a hozzám hasonlóakat hatalomra fog tudni itthon kerülni a következő húsz évben. Ez egyszerűen nem az a hely. Most úgy érzem, az egyetlen remény baloldaliként egy elfogadható kompromisszum :) Nem baj nekem, ha egy párt "jobboldalinak" vallja magát, hogyha kevésbé uszító és gyűlöletkeltő, kevesebbet lop, és elkezdi tényleg rendbe hozni a rendbehozandó dolgokat az országban (oktatás, egészségügy, ténylegesen létező szociális háló). Szerintem azért fajult el a mostani kormánypropaganda ennyire, mert ez a fennmaradásuk záloga. A gyűlölet és a félelem tartja már őket hatalmon, nem pedig az, hogy ténylegesen jó dolgokat csinálnak. Ha van esély egy jobboldali kormányra, ami csinál is valamit, közben meg hagyja élni az állampolgárokat (a melegeket is, igen), nem uszít magyart magyar ellen, nekem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!