Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak! Nektek belefér,...

Baloldaliak! Nektek belefér, hogy Orbán Viktor az ELLENZÉKI Ungár Péter családjának villájában nyaral?

Figyelt kérdés

A többi mocskos üzletről nem is beszélve. Mészáros Lölővel is vannak üzleti érdekeltségek.

Ezután is komolyan lefogtok szavazni a baloldalra?

2023. szept. 11. 00:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, mert ORBÁN!
Gyurcsány Ferenc JOBB VOLT
Nem, vége, kiábrándultam.
Nem, tavaly kiábrándultam.
Igen.
21 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Jaj, már megint te? Még hány ilyen kérdést akarsz kiírni?

És nem, Ungár továbbra sem fideszes. Másrészt nem kell, hogy minden ellenzéki politikus fidesz-fóbiás legyen. De egyesek szerint ez már elegendő indok arra, hogy valakit lefideszbérencezzenek.

Az értelmes, jó intellektusú emberek képesek elvonatkoztatni az egyszerű végletektől, és árnyaltabb, racionálisabb szemszögből látni a világot. Schiffer is így tesz, nem is csoda, hogy lefideszbérencezték.

2023. szept. 11. 00:55
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező most újat mondok neked: Ungár Péter anyja a FIDESZes Schmidt Mária!!!!!!
2023. szept. 11. 01:10
 3/14 A kérdező kommentje:

Ezt eddig is tudtam de ez szánalmas amit az ungár is művel.

Komolyan van aki ezek után ungártól meg a gyurcsány komájától várja a kormányváltást?

Miattuk van Fidesz 2/3. Semmit sem vontak le a választási vereségből! És tudjátok miért? Mert a FIDESZ emberei! Az a feladatuk, hogy alternatíva nélküliek legyenek és történjen bármi, a Fidesz örökre hatalmon maradjon.

Ha kormányváltást szeretne a sok ellenzéki érzelmű ember akkor a 0. lépés az lenne, hogy az ilyen bohócokat elzavarjátok!

2023. szept. 11. 01:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell őket elzavarni mert ez már nem állapot!!!!!
2023. szept. 11. 01:19
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Bele
2023. szept. 11. 01:33
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Visszakérdezek:

Kérdező, te nem ábrándultál ki imádott Viktorodból, hogy az ellenzéki Ungár tesójánál nyaralt?

2023. szept. 11. 01:34
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem fér bele, de ettől még nem fogok a rosszabbra (Fidesz) szavazni.
2023. szept. 11. 05:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
UP anyja Schmidt Mária, és lehet, hogy a testvére is fideszes.
2023. szept. 11. 06:45
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
MZP jobb? Barátok egymás közt [link]
2023. szept. 11. 08:03
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Alapból megadtam a lehetőséget UP-nek, hogy egy ilyen családból lehessen már más véleménye, meg más gondolkodása. Akármennyire is ez az alap gondolkodás, mégis az egyén véleménye lehet más, mint a családé, amiben felnő. Aztán, amikor kiderültek a céges dolgai, meg a profitjának forrása, letisztult számomra, hogy itthon tényleg nemLehetMásaPolitika.
2023. szept. 11. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!