Miért fontos ennyire, hogy a TISZA párt induljon az EP meg önkormányzati választásokon?
A Fideszt majd 2026-ban lehet legyőzni, nem most. Magyar Péter az Európai Unióval kapcsolatban meg azt a véleményt tamogatja hozzávetőlegesen, mint a Fidesz. Az se derült ki nekem, hogy melyik pártcsaládba kerülne be. Az hogy meg a fővárosban ellenzéki és nem fideszes polgarmesterjelölteket akar megbuktatni nonszensz.
Amúgy érteném ezt a lelkesedést, ha két év múlva lennénk, de jelen választáson oly mindegy mekkora lesz a TISZA párt tamogatottsága.
Ezért is kell olyan pártokat tamogatni, akik már bizonyítottak az EU-ban, pl Momentum, DK. Tisza még nem, és nekem eddig eléggé Fidesz 2-nek tűnik.
10: nem hülye Magyar Péter, dolgozott az EUban, több képviselőjelöltje dolgozott kint, tudja hogy mennek a dolgok, és ha nem is a kirakatban tárgyal, biztos mennek egyeztetések, mert azért az jól látszik, hogy be fog kerülni Tisza párti a EP-be.
Ezen kívül a Fidesz még nem is tudja, hogy melyik pártcsaládhoz fognak csatlakozni, pedig nekik asszem több idejük lett volna kitalálni, mióta kirúgták őket a Néppártból, azóta csak lógnak a levegőben.
"nem hülye Magyar Péter"
Mondjuk értelmesnek sem nevezném, akkor nem beszélne össze-vissza.
Szerintem te a feketét is fehérnek mondanád.
Direkt megnéztem a Puzséros beszélgetést és pont az volt a benyomásom hogy nagyon koherensen beszél.
Áh, szóval megnéztél egyetlenegy dolgot tőle. Nyilván, ha egyszer hallod, akkor kb. lehetetlen, hogy magának ellentmondjon.
Csak az a helyzet, hogy ez Orbánra is igaz. Ha Orbánnak egy beszédét hallgatod meg, az koherens lesz. Viszont ha már elkezded hozzá hallgatni, hogy mit mondott mondjuk fél éve, akkor kiderül, hogy Orbán se beszél koherensen.
Amúgy abban a beszélgetésben szintén elhangzik, hogy Magyar Péternek már 2006-7 környékén gondja volt Orbánnal, de ennek ellenére mégis mellette volt továbbá 17 évig, ez szintén nem konzisztenciára vall.
Vagy, hát lehet konzisztens ebben is, csak akkor gerince nincs.
Ha az EP-n szép eredményt ér el akkor meglesz a lehetõsège, hogy felhùzzon egy normàlis pàrtot és 26-ban jó esèllyel árthat a fidesznek. Illetve sok bukott ellenzék tovább halad a pusztulàs útján.
Dk-nak ideje lenne eltűnnie vègre, ha màr a fidesz nem volt hajlandò elszàmoltatni õket.
13: nem, nem csak egy valamit néztem meg, de az elég hosszú és beszélgetés, nem beszéd (ami begyakorolható), véleményt formál csomó mindenben. Egyébként az országjárásainak is azt a részét nézem meg mindig, ahol emberek kérdéseire válaszol, mert ott lehet észrevenni ha nem koherens.
Számomra nem érv ellene, hogy előtte a nerben volt
"Számomra nem érv ellene, hogy előtte a nerben volt"
Oh, így már értem, hogy miért tartod koherensnek, ami mond, mert nem értetted meg, mivel nekem sem az volt az érvem, hogy a nerben volt.
Kérlek, akkor írj, amikor felfogtad az érvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!