Miért fontos ennyire, hogy a TISZA párt induljon az EP meg önkormányzati választásokon?
A Fideszt majd 2026-ban lehet legyőzni, nem most. Magyar Péter az Európai Unióval kapcsolatban meg azt a véleményt tamogatja hozzávetőlegesen, mint a Fidesz. Az se derült ki nekem, hogy melyik pártcsaládba kerülne be. Az hogy meg a fővárosban ellenzéki és nem fideszes polgarmesterjelölteket akar megbuktatni nonszensz.
Amúgy érteném ezt a lelkesedést, ha két év múlva lennénk, de jelen választáson oly mindegy mekkora lesz a TISZA párt tamogatottsága.
Ezért is kell olyan pártokat tamogatni, akik már bizonyítottak az EU-ban, pl Momentum, DK. Tisza még nem, és nekem eddig eléggé Fidesz 2-nek tűnik.
#1 #2
Nem, amikor a kormány veszélyben érezte magát, akkor sosem kezdtek el dolgozni, hogy jobb országban éljünk, hanem többet kezdtek el osztogatni és lopni, hogy leváltásuk esetén se legyen sok mozgástere egy másik kormánynak.
A hatalmas infláció bizony részben a '22-es osztogatás miatt volt.
Mégis mit bizonyított az óellenzék akár Brüsszelben, akár itthon? Azonkívül, hogy tehetetlenek Orbánnal szemben?
EPP-be menne tudtommal, beléptetné az országot az európai ügyészségbe, azért ez így eléggé különbözik a fidesztől.
"Az se derült ki nekem, hogy melyik pártcsaládba kerülne be."
Többször elhangzott, hogy az Európai Néppártba ülnének be.
"Többször elhangzott, hogy az Európai Néppártba ülnének be."
Tőlük lehet elhangzott, de a néppárt is fogadná őket? Tárgyalnak egyáltalán a tagságról, vagy csak be szeretnének ülni és kész?
Amikor MZP mondta hogy a Néppártba fog beülni, ő komolyan tárgyalt is velük, nem csak itthon álmodozott. Magyartól ilyesmi egyelőre nem látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!