Büntetett előélettel indulhatok politikai pályán?
Figyelt kérdés
Régi ügy, még 2003-ban történt, tehát már több mint 20 éve. Elítéltek sikkasztás miatt, 1,5 év fegyházat kaptam, amiből 1 évet kellett leülnöm. 1 év múlva szabadultam tehát. Asszem közügyektől is el lettem tiltva talán 5 évre, de ebben nem vagyok biztos.2024. máj. 5. 23:32
1/15 anonim válasza:
Ha nem vagy eltiltva közügyektől jelenleg akkor igen. Az más kérdés, hogy a választók megvállasztanak e egy sikaksztással a hátad mögött
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem szerencsés, ezt politikailag nem tudod levakarni magadról.
3/15 anonim válasza:
A büntetett előélet miatti esetleges joghátrány már rég letelt.Azért remélhetőleg nem pénzügyminiszternek készülsz.
4/15 anonim válasza:
Ilyen sikkasztásos múlttak nincs párt ami jelölne
5/15 anonim válasza:
Ilyen előélettel tökéletes leszel.
6/15 anonim válasza:
1,2.
A fityedz a megalakulása óta ezt csinálja
8/15 anonim válasza:
6)Nem tudok róla,hogy lenne olyan aktív fideszes politikus,akit jogerősen elitéltek volna sikkasztásért.
10/15 anonim válasza:
9) Ettől függetlenül nem valószínű, hogy akármelyik párt indítana egy büntetett előéletű jelöltet. A Fidesz dolgairól lehet vittakozni, de nincs egyetlen fideszes politikus se, aki büntetett előéletű lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!