Bukott ellenzékiek miért nem vonulnak vissza, amikor jön a semmiből egy pali és vidéken nagyobb tömeg fogadja, mint amire ezek képesek voltak Budapesten?
Kérdező!
Ezt hogy gondolod?
Most, hogy Magyar Péter már 2 hónapja nagyot megy, azt kéne, hogy mondjuk a Gyurcsány bejelenti, hogy a dk lemond az összes parlamenti helyéről és ahol nyernek júniusban, ott is lemondanak azonnal? Vagy hogyan képzeled?
Pl. Karácsonynak is le kell mondania?
Én nem tartom magam bukott ellenzékinek és üdvözlöm a Tisza pártot.
Végre egy igazi párt!
14:
Mi a fenétől "igazi" a Tisza párt?
Olyan jók a jelöltjei? Olyan jó a programja? Olyan sok helyen vannak szervezetei, melyek hosszú ideje sok mindent megtesznek a helyi politikában?
Az értem, hogy Magyar Péter számodra szimpatikus, de azért ilyen tinilányos túlzásokba ne essünk már: a Tisza párt, mint olyan gyakorlatilag nem létezik jelenleg (még?), nem a Tisza pártnak volt rendezvénye Debrecenben, hanem Magyar Péternek, ha Magyar valamiért kilépne a Tisza pártól, akkor is annyia "igazi párt" lenne számodra?
Az teljesen egyértelmű, hogy a jelenlegi ellenzék soha nem fog megszabadítani Orbántól!
Kunhalmi, Toroczkai, Ungár, Vona, Schiffer, Schmuck, Gyurcsány stb. stb. immár négyszer bizonyították, hogy olyan kevesek, mint a Felcsúti Kisvasúton a fizető utas!
Ugyanazokat az ellenzékieket kell nézni 14 éve akik elmondják a betanult szövegüket, és nem tesznek semmit - csak már nincs hitelességük!
Folyton azt hallom, olvasom, hogy ezek folyton vidékre járnak, ismerik az emberek panaszát, gondját, életét...
Aztán ezzel ki is fingott az egész.
Ez így rosszabb mint a Brezsnyevi pangás: hitet és reményeket öl, miközben sík hülye tolvajokat tart hatalomban!
Én elhiszem, hogy a Dobrev árnyékkormánya felkészült, hogy jót akar, de azt hogy nem látják hogy amíg Gyurcsány beleszól a politikájukba, addig ez a bicikli nem megy?! Ez a politikai posvány kizárólag Orbán hordájának, és a semmirekellő "ellenzéki" képviselőknek jó!
A tegnapi hatalmas debreceni tüntetés mindenképp politikai fordulatot, új szituációt jelent mind a Fidesz, mind az ellenzék számára.
Nagy kérdés, hogy ki, és milyen módon tud ehhez alkalmazkodni a hátralevő néhány napban?
16
"Mind a fidesz, mind az ellenzék számára"
Ismétlem, én ellenzéki vagyok, de pont ezért üdvözlöm Magyar Pétert és a Tisza pártot.
Máris átnyargaltam hozzájuk. Végre nem érzem magam bukott, megvetett ellenzéki ballipcsinek, amiatt, hogy egyszerûen élni akarom a mindennapi életemet élni hagyni másokat meggyõzõdésük szerint. És mindezt egészséges keretek között: pl. Ne operáljon át senki senkit, a homokosok egymâssal foglalkozzanak és nem menjenek gyerek közelébe örökbefogadási szándékkal, a pénzemnek legyen igazi értéke, hagyjuk abba a "hanyatló Nyugat szidását stb.
Ennyi egy levegõvel. De sokféle aspektussal lehet bõvíteni, hogy lehetnénk igazi nemzet, nem pedig fejbologato agymosottak tömege.
Üdvözlöm a február óta történteket, hajrá, csak így tovább, hogy valami jó is kisüljön belõle.
19:
A baj az, hogy ezeket te belelátod Magyarba, de semmi nem támasztja alá, hogy ezeket a vágyaidat be is tudja majd váltani.
Mi történt eddig? Magyar Péterért sokan rajonganak ugyanúgy, mint te.
És majd június 9. után felébredtek, hogy nem omlott össze az Orbán-rendszer és Magyar a szónokláson kívül semmit nem tud tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!