Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bukott ellenzékiek miért nem...

Bukott ellenzékiek miért nem vonulnak vissza, amikor jön a semmiből egy pali és vidéken nagyobb tömeg fogadja, mint amire ezek képesek voltak Budapesten?

Figyelt kérdés

máj. 5. 21:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%
megélhetési politikusok, jobban fizet mint ha elmenne pizzafutárnak, pincérnek stb.
máj. 5. 23:01
 12/22 anonim ***** válasza:
6%
Inkább segítik a fidesz kétharmadot? Egy csatatèrkörzetben mi èrtelme annak h 1-2%-os jelöltre szavazol? Mert h listàn behúzod ràjuk az èrthetõ de körzetileg semmi èrtelme. Ès szerintem kb lehetett làtni h melyik lesz szoros körzet.
máj. 5. 23:02
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező!

Ezt hogy gondolod?

Most, hogy Magyar Péter már 2 hónapja nagyot megy, azt kéne, hogy mondjuk a Gyurcsány bejelenti, hogy a dk lemond az összes parlamenti helyéről és ahol nyernek júniusban, ott is lemondanak azonnal? Vagy hogyan képzeled?

Pl. Karácsonynak is le kell mondania?

máj. 5. 23:46
 14/22 anonim ***** válasza:
32%

Én nem tartom magam bukott ellenzékinek és üdvözlöm a Tisza pártot.

Végre egy igazi párt!

máj. 6. 06:08
 15/22 anonim ***** válasza:
39%

14:

Mi a fenétől "igazi" a Tisza párt?

Olyan jók a jelöltjei? Olyan jó a programja? Olyan sok helyen vannak szervezetei, melyek hosszú ideje sok mindent megtesznek a helyi politikában?

Az értem, hogy Magyar Péter számodra szimpatikus, de azért ilyen tinilányos túlzásokba ne essünk már: a Tisza párt, mint olyan gyakorlatilag nem létezik jelenleg (még?), nem a Tisza pártnak volt rendezvénye Debrecenben, hanem Magyar Péternek, ha Magyar valamiért kilépne a Tisza pártól, akkor is annyia "igazi párt" lenne számodra?

máj. 6. 07:21
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

Az teljesen egyértelmű, hogy a jelenlegi ellenzék soha nem fog megszabadítani Orbántól!

Kunhalmi, Toroczkai, Ungár, Vona, Schiffer, Schmuck, Gyurcsány stb. stb. immár négyszer bizonyították, hogy olyan kevesek, mint a Felcsúti Kisvasúton a fizető utas!

Ugyanazokat az ellenzékieket kell nézni 14 éve akik elmondják a betanult szövegüket, és nem tesznek semmit - csak már nincs hitelességük!

Folyton azt hallom, olvasom, hogy ezek folyton vidékre járnak, ismerik az emberek panaszát, gondját, életét...

Aztán ezzel ki is fingott az egész.

Ez így rosszabb mint a Brezsnyevi pangás: hitet és reményeket öl, miközben sík hülye tolvajokat tart hatalomban!

Én elhiszem, hogy a Dobrev árnyékkormánya felkészült, hogy jót akar, de azt hogy nem látják hogy amíg Gyurcsány beleszól a politikájukba, addig ez a bicikli nem megy?! Ez a politikai posvány kizárólag Orbán hordájának, és a semmirekellő "ellenzéki" képviselőknek jó!

A tegnapi hatalmas debreceni tüntetés mindenképp politikai fordulatot, új szituációt jelent mind a Fidesz, mind az ellenzék számára.

Nagy kérdés, hogy ki, és milyen módon tud ehhez alkalmazkodni a hátralevő néhány napban?

máj. 6. 08:49
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
Fizetett statiszták járnak Magyar Péter tüntetéseire, ha valaki végignézi a videókat sok helyen lehet látni ugyanazokat az arcokat, mert van egy kemény mag, akit mindenhova utaztatnak ahogy a fidess a békemenetre a felcsuti buszokkal. Itt ugyanezt látjuk, egyik videóban MP is bevallotta,
máj. 9. 02:03
 18/22 anonim ***** válasza:
22%
Olvastam interjút Dobrevvel, Donáthtal, Kováccsal meg Toroczkaival is. Az jött le, hogy ők egyszerűen meg vannak győződve az álláspontjaik helyességéről. Nem Magyarhoz hasonlítják magukat.
máj. 20. 22:01
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

16

"Mind a fidesz, mind az ellenzék számára"

Ismétlem, én ellenzéki vagyok, de pont ezért üdvözlöm Magyar Pétert és a Tisza pártot.

Máris átnyargaltam hozzájuk. Végre nem érzem magam bukott, megvetett ellenzéki ballipcsinek, amiatt, hogy egyszerûen élni akarom a mindennapi életemet élni hagyni másokat meggyõzõdésük szerint. És mindezt egészséges keretek között: pl. Ne operáljon át senki senkit, a homokosok egymâssal foglalkozzanak és nem menjenek gyerek közelébe örökbefogadási szándékkal, a pénzemnek legyen igazi értéke, hagyjuk abba a "hanyatló Nyugat szidását stb.

Ennyi egy levegõvel. De sokféle aspektussal lehet bõvíteni, hogy lehetnénk igazi nemzet, nem pedig fejbologato agymosottak tömege.

Üdvözlöm a február óta történteket, hajrá, csak így tovább, hogy valami jó is kisüljön belõle.

máj. 21. 18:22
 20/22 anonim ***** válasza:
46%

19:

A baj az, hogy ezeket te belelátod Magyarba, de semmi nem támasztja alá, hogy ezeket a vágyaidat be is tudja majd váltani.

Mi történt eddig? Magyar Péterért sokan rajonganak ugyanúgy, mint te.

És majd június 9. után felébredtek, hogy nem omlott össze az Orbán-rendszer és Magyar a szónokláson kívül semmit nem tud tenni.

máj. 21. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!