Miért sokkal drágábbak az élelmiszerek Magyarországon, mint Ausztriában?
Figyelt kérdés
máj. 4. 18:42
12/17 A kérdező kommentje:
Valaki osztott meg egy videót a Facebookon, hogy az osztrák Intersparban vásárolt tészta fele annyi, mint a magyar intersparos tészta.
De közgazdaságilag lehet ezt magyarázni, hogy miért drágább a magyar? Úgy tudtam, hogy ahol magasabb a kereset, ott az árak is jellemzően magasabbak.
máj. 5. 02:23
13/17 A kérdező kommentje:
Mi pl. Zala megyében lakunk és én is ismerek olyanokat, akik innen Szlovéniába járnak ki nagybevásárlásra, mert hogy ott minden sokkal olcsóbb és jobb minőségű is
máj. 5. 02:24
14/17 anonim válasza:
PErsze, csak az nem volt emgadva, hoyg az osztrák akciós volt, és kisebb csomag
15/17 anonim válasza:
Kb fél órája sétaltam haza a Radstadti non stop ból...vettem két pár virlist két gössert meg egy swechatert..15 euroert...ez otthon biztos 20ezer huf lenne...
16/17 anonim válasza:
13-as: Szlovénia még vélelten sem Ausztria.
Másrészt meg, ahogy többen írták, az ottani akciós árakat hozzá fel példának a MO-i normál árakhoz.
Hidd el Ausztriában jóval drágább az élelmiszer, ha normál árat veszel.
17/17 Aloha8 válasza:
Ausztriaban dragabb az elelmiszer, mint Magyarorszagon! Meg Nemetorszaghoz kepest is valamivel kedvezöbbek az elelmiszer arak Magyarorszagon, plane, ha etterembe mesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!