Karácsony Gergely teljesen inkompetens (hozzá nem értő) Budapest vezetése terén, mégis ő vezet a többi főpolgármester-jelölthöz képest a felmérésekben, és nagy eséllyel újjá fogják választani. A nagy kérdés: MIÉRT?
Xandika miatt bárki vezetne, még egy dawn kóros csecsemő is, annyira idegesítő az a nő.
Ezt benézték nagyon.
Évek óta ezt hangoztatja a Viktorta-féle média. Már az első fél-egy évben csődbe-, nagy bajba került volna Bp., ha annyira "hozzá nem értő" lenne. Menj ki a városba, nézelődj inkább és meglátod: működik az a város.
Sokan olyan helyekről ugatnak ilyeneket, akik valahol 300-400 km.-re laknak Bp.-től.
"Reális" bölcseletek ezek...:)
"Karácsony Gergely teljesen inkompetens (hozzá nem értő) Budapest vezetése terén"
állítasz valamit ami szerinted úgy van, - tévedsz
Én sem értem. Azt sem értem miért szavaznak az emberek egy DK-s jelöltre, mint egy ex-fideszesre, aki még értene is ahhoz amit csinál.
Ku**va gáz. Sosem lesz változás. Én már elengedtem azt, hogy a politikai szekták hozzák el.
Nézzük mit mutatnak a konkrét rideg számok:
2019-es (tarlósék utolsó költségvetése)
bevétel: 266 milliárd 39 millió 233 ezer forint
kiadás: 380 milliárd 58 millió 282 ezer forint
hiány: 114 milliárd 19 millió 49 ezer forint
2024-es költségvetés
bevétel: 437 milliárd 699 millió 871 ezer forint
kiadás: 442 milliárd 647 millió 894 ezer forint
hiány: 4 milliárd 948 millió 22 ezer forint
"teljesen inkompetens"
"(negatív előjelű) budapesti viszonyok"
Lehet Budapest népességének nagy része nem úgy gondolja, ahogy te.
Remélem a "Karácsony alkalmatlan" propagandát újra beröffenti a Fidesz, korábban is nagyon jól sikerült: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!