Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapestiek! Kit láttok...

Fmmarci kérdése:

Budapestiek! Kit láttok legalkalmasabb főpolgármesternek és miért?

Figyelt kérdés

Karácsony tényleg megosztó az ellenzéken belül is?

Ha nem nézitek, hogy ki hova tartozik, akkor kire fogtok majd szavazni?

2024. máj. 3. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Karácsonyra, de nem azert mert szeretem a DK-t. Szamomra egyaltalan nem megoszto.
2024. máj. 3. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

Christmas Gergelyt.

Miért? Mert.

2024. máj. 3. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Én alkalmas lennék.

A felhozatalból meg Vitézyre szavazok. 5 éve sem szavaztam Karácsonyra, most sem fogok.

2024. máj. 3. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

egy pont Vitézy mellé, a jelenlegi felhozatalból ő hiteles valamennyire. De ha MP bedob egy jobb jelöltet, akkor rá fogok szavazni.

Karácsony nagyon erőlteti ezt a zöld dolgot és az autósok b***szogatását, de BP nem asmterdam.

2024. máj. 3. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

Csak olyant válasszunk, aki nem a nemzeti Magyarország ellen dolgozik!

Ezzel mindent megmondtam!

A többiek, akik azt az irányt követik, akik az orosz-amerikai (ukrán) háborút támogatják, akinek a bevándorlók betelepítése és eltartása a fontosabb,

akik ránk szabadítanák a szabadpiaci energia árakat (4-8-szoros szorzó) ,

ők nagy veszélyt jelentenek mindenre, ami magyar érdeket képvisel!

Talán nem kell mondanom miért.

Most is magyar állampolgársággal IS rendelkező ellenzéki képviselők miatt tartják vissza az egyébként magyarok életének a könnyítésére való, Magyarországnak járó pénzeket!

Ilyen magyarelleneseknek itt nem szabad semmilyen pizícióba kerülni, mert ellenünk, a magyar nép ellen fordítják a hatalmukat!

2024. máj. 4. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy Vitézy, de a mai történések után rá tuti nem fogok szavazni. Magyar Péternek igaza volt vele kapcsolatban. Karigerit meg ráérünk akkor elzavarni, miután megbukott ez a kormány.
2024. jún. 7. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!