A Medián felmérése szerint magasan vezet Karácsony, Szentkirályi a második és Vitézy a harmadik, meglep az eredmény?
Olyan fura ez az egész választás. Amikor kiderült a másik két induló, mindenki azt mondta, hogy a kroki nő visszalép a menetrendszámolgató javára. Ehhez képest, a menetrendszámolgatóból semmit sem látni, kampány szinten -nem mintha, Karácsonyéból több lenne-, csak a kroki nőjéből, de ő mellé sem áll igazából az egész kormány, csak kapott pár fidelitászos marhát.
Mintha egyik sem akarná igazából megnyerni a választást.
És az a vicc, hogy egy ilyen jelölt mellett, Karácsonynak, tényleg csak hátra kell dőlnie.
Valaki felvilágosítana, hogy mitől van Gerike népszerűsége?
A kihagyott járatok, tömött buszok, kilométeres dugók és mindent elárasztó hajléktalanokat leszámítva persze. Mert ezek valóban egy sikeres városvezetés ismérvei.
Világ életemben itt éltem és ilyen ótvar még sosem volt a helyzet.
De konkrét választ látom te se tudsz adni, csak egyből személyeskedsz.
3: nem Gerike - ezzel a szóhasználattal csak azt tudod mutatni, ohgy érveid nincsenek, tehát szeméyeskedned kell.
van arra vonatkozóan adatod, hogy rosszabb a tömegközlekedés állapota, mitn 5 éve? vagy arra, hogy több a hajléktalan a buszokon?
mert ahol én járok ott ezeket nem tapasztalom.
Egyreszt szerintem 5 eve sem volt rosszabb a helyzet a hajlektalanok teren, most sem latom azt, hogy sokan lennenek. Lehet csak nem jarok olyan helyeken...plusz ez egy tarsadalmi problema, amiert nem Karacsony a felelos. Most o elkuldheti oket melegebb eghajlatra de ettol meg ez a a problema nem lesz megoldva.
A dugok elvileg csokkentek aranyaiban az 5 evvel ezelottihez kepest. Kosz persze mindenutt van, de nem hiszem h koszosabb lenne a varos mint korabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!