A Medián felmérése szerint magasan vezet Karácsony, Szentkirályi a második és Vitézy a harmadik, meglep az eredmény?
9: nem azt mondtam hogy nem kell tűrnie, hanem azt, hogy téged minősít, ha valakiről így beszélsz. nem vitázni akarsz, hanem gúnyolódni.
egyébként én nem személyeskedtem, mert nem én vagyok a #6-os.
amiket érvnek mondtál, azok nem igazak, legálbbis nem tudod alátámasztani.
szerintem jobb ma a tömegközlekedés helyzete, mitn 5 éve volt, pontossgában, tisztaságban is.
Ezt a kérdezőnek írtam.
Neked kell bizonyítani, amit állítasz, mivel te véded őt. Én meg kíváncsi vagyok az okára.
Itt található egy EU-s vizsgálat, amelynek a 24. oldalán látható, hogy Budapest volt az egyik város, ami a legtöbbet javította a dugók helyzetén 2019-hez képest. Tehát nem világos, hogy milyen dugók sokasodnak Budapesten karácsony óta, mert ezt nem mutatja semmilyen adat.
Nem lep meg.
Az lepne meg, ha Vitézyt választanák meg.
Egy kis fénysugár volna Bp. - en.
16: Nem, nem lenne fénysugár.
Mitől lenne az?
Ért a közlekedés-szervezéshez, az OK. De a Közelekdési Múzeum vezetése már nem volt egy sikertörténet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!