Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól látom, hogy a propaganda...

Jól látom, hogy a propaganda most beletört Magyar Péterbe?

Figyelt kérdés

Valahogy úgy érzem hogy nagyon minimális fogást tudott eddig találni Magyar Péterrel kapcsolatban a propaganda, Varga Juditos szál volt talán a legerősebb, de úgy érzem túl korán ellőttèk, mert valahogy már senki nem emlékszik erre a Varga interjúra, de utána ez a Bajnai céges dolog és ilyen szövevényes ügyek szerintem nem hatnak eléggé a bizonytalan szavazókra, bizonytalan fideszesekre sem. spinoza házban lévő interjúból még kivettek pár dolgot minthogy ő liberális meg Demszky plakát volt a falon, de ez is elég gyenge viszont... Meglepődtem hogy most volt egy hatalmas interjú beszélgetés Puzsér és Magyar között de Magyar Péterrel szemben eddig nem nagyon tudott semmit felhasználni azokból a propaganda, vártam hogy Bohárék majd összevágnak valamit belőle, de eddig nem nagyon tudtak ebből az interjúból sem kihozni valamit..

Márki-Zay Péter esetében viszont már rengeteg dolog volt a kezükbe annyira hogy sajnos engem is meggyőzött a propaganda vele és nem szavaztam rá ,most abszolút nem tudott meggyőzni Magyarral kapcsolatban

máj. 3. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Alapból MP professzionálisabban kommunikál, mint MZP, nehezebb rajta fogást találni.

A Megafon küzd, mint disznó a jégen, de leginkább a csontfideszesekre hat.

máj. 3. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Rosszul látod.

Magyar Péter legújabb ellenzéki messiás jelenségre a Fidesz média most gyanúsan túl normális beszélnek/írogatnak róla és most gyanúsan béna cringe lejárató nem nevezhető propaganda videók/képek, ami Fidesztől szokatlan nem vall rá. Mert ahányszor megjelent újabb ellenzéki messiás vagy olyan ellenzéki párt, aki van talán esélye nyerni. A Fidesztől ultra nagy alpári primitiv gyülölködő propaganda ment ellenük. Ebből az jön le nem véletlen kegyelmi botrány kiderülése utána Magyar Péter politika karrierje sikeres indulása. Valami készül háttérben, ami magyar nép nem tud...

máj. 3. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Leállították a lejárató kampányt 2 hete.

Most a félelem kampány van, atomháború jön ha véletlen nem a fideszre szavazol az egész világot csak ők tudják megmenteni.

máj. 3. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!