Ha Putyin háborúpárti, akkor hogy lehetnek Orbán és Toroczkai békepártiak és Putyin-ügynökök, oroszpártiak egyszerre. Tehát aki békepárti, hogy lehet egyszerre Putyin és orosz párti?
Nem. Orbán és Torozkai Putyinpárti. Putyin háborúpárti. Akkor ez hogy lehet? Összevesztek az orosz tartótisztjeikkel? Összevesztek Putyinnal, akkor meg már nem Putyin-pártiak? Vagy itt valami csel van?
Márki Zay békepárti, majd egy ukrán győzelemes háború után legyen béke, tehát egy jövőbeni béke pártján áll, addig meg piff-puff.
Kérdező, értelmes választ és logikát vársz el azoktól akik képesek azt mondani, hogy Orbán azért háború párti mert békét akar.
Miért?
#4 Csak a hozzád hasonló ostobák hiszik ezt.
Akik elhiszik hogy attól lesz béke hogy 2 éve egyre több fegyvert küldenek a háborúba és egyre több ember hal meg a fronton.
Nagyon bátor vagy hogy más farkával vered a csalánt. Mi lenne ha húznál a frontra ezzel a nagy bátorságoddal? Hiszen ha mind kimentek akkor majd gyorsan legyőzitek Putyint, nem?
Ígérem én fogok pénzt gyűjteni, hogy fegyvereket vegyünk neked meg legyen aki kivisz a lövászárokig.
Szerintem Orbán se nem békepárti, se nem háborúpárti, csupán egyszerűen egy aljas kétszínű alak, aki manipulálja az embereket. Ennyi.
Toroczkai meg csak simán összeesküvés-elméletekben hisz, illetve terjeszt.
Nem békepártiak. Háborúpártiak. Attól, hogy azt mondják magukról, hogy békepártiak, nem lesznek azok. Én sem leszek Scarlett Johansson ha azt mondogatom magamról.
Ugyanez igaz a fidesz, és a fiókpártja "jobboldal"-iságára is.
#8 ti, hogy dobnátok össze? Titeket mi tartunk el, mindig is élsősködők voltatok.
#5 attól nem lesz béke, de ha engedik a szovjeteknek a foglalást, abból tuti mégtöbb háború lesz, mert megmutatják, hogy engednek az agresszornak, és hogy az egyezmények semmit sem érnek, pl a budapesti memorandum sem.
Persze nem várom, hogy ezt felfogd, és ismerd a történelmet, mert ha ezekre képes lennél nem lennél csak egy fideszes szinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!