Magyar Pétert és a pártját (Tisza) mostanra már igazi "szentségtörés" kritizálni és/vagy leszólni a "Gyakori kérdések"-en?
Igen. A Magyar Péterről szóló kérdések jelentős részénél van olyan komment, hogy "Mert a miniszterelnök? Mert Orbán?". Azok az emberek, akik 14 éve azt szajkózzák, hogy ne legyen már érvelési technika az, hogy "Mert a Gyurcsány idejében jobb volt?", most ugyanezt csinálják.
Sajnos én azt látom, hogy Magyar Péter retorikája ugyanaz, mint Orbáné, csak ő (jelenleg még) azokhoz szól, akik túl messze vannak a tűztől ahhoz, hogy élvezzék a jelenlegi hatalom korrupt viselkedése miatt lehulló koncot. Ugyanúgy gyalázkodik, hazudozik (több esetben is kiderült már, hogy valótlant állított), és ugyanúgy az érzelmekre hatva rángatja a maga kis követőtáborát, mint az Orbán-Gyurcsány kormány a magáét.
Én kinn voltam a 6-i tüntetésén, követem, amit csinál és én is elkezdtem kicsit bizakodni, amikor feltűnt, de már letettem róla. Egy Vonát vagy MZP-t 1000% szívesebben látnék az ország élén, pedig értük sem rajongtam soha, viszont elvhűbbnek és tisztább lelkűnek gondolom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!