Miért csökkent le ennyire a Mi Hazánk támogatottsága?
#20!
Valószínűleg a normális mesekönyvek, ahol a királyfi szabadította ki a királylányt hozzásegítettek ahhoz, hogy természetes és egészséges nemi szerepeket tekintettem példának.
De nyilván egy lmbtq propagandista ezt sosem fogja beismerni, mert akkor ezzel beismerné a propaganda mesekönyvük célját is.
"Valószínűleg a normális mesekönyvek, ahol a királyfi szabadította ki a királylányt hozzásegítettek ahhoz, hogy természetes és egészséges nemi szerepeket tekintettem példának."
A nemi szerepnek semmi köze a szexualitáshoz, a meleg pasik többsége is matxhboxozott meg katona akart lenni gyerekként, ezek a nemi minták. Aztán 14 évesen mégis rájöttek hogy cukibb a Tomi mint a Tamara.
De ha te egy mesekönyvből jöttél rá mire áll fel a farkad, akkor nincs mondanivalóm. XD
Az én gyerekemet nevelhetem normálisan, a nácik meg mostanában annyira belemerültek az incel hülyeségükbe, hogy úgysem fognak szaporodni.
#22!
Tipikus ballib válasz!
Érvelési hibák halmazas, szalmabáb, hiszen semmi olyat nem írtam, amit a számba próbálsz adni.
Jön a nácizás is, miközben Mo-on nincsenek nácis, még nyomokban sem. Ballib terroristák szoktak jönni, azok ellen kellene lázadoznd. De sokkal kényelmesebb és biztonságosabb az ellen felszólalni, aki nem is létezik. :)
Mondjuk a mondatod felében elfelejtetted, hogy mit akartál mondani, annyira kizökkentetted magad a nácizással. :D
Én régen bírtam Toroczkai-t (még a HVIM időkből, jóval a politikai karrierje előtt) utoljára a pártjára is szavaztam alternatíva híján, de már belátom, hogy sajnos fidesztámaszték.
Semmi potenciál nincs a mihazánkban, egy konteós törpepárt lett tele megélhetési politikusokkal. Valószínűleg hamarosan a parlamentből is kiszorulnak.
24# "Semmi potenciál nincs a mihazánkban, egy konteós törpepárt lett tele megélhetési politikusokkal. Valószínűleg hamarosan a parlamentből is kiszorulnak."
Igazad van, Isten szóljon belőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!