Mi az, ami miatt nem jó Magyar Péter, mi hiányzik belőle?
Figyelt kérdés
Kissé megkavarta az állóvizet, de valamiért nem az igazi. Ha olyan nagy elégedetlenség lenne a társadalomban amit egyesek mondanak, már tömegeknek kéne mögötte állniuk. Még sincs senkinek az az érzése, nem jött el a nagy katarzis. Mi hiányzik ehhez?2024. ápr. 24. 19:47
31/31 anonim válasza:
Még annyit sem érdemelnél, hogy reagáljak rád.
"Felmeresek is ezt mutatják."
22-ben az összes létező felmérés azt mutatta, hogy nagyon szoros lesz az eredmény. Az lett?
"Rettegnek, különben nem menne ennyire a propaganda."
Ha most vasárnap lennének a választások, kétharmaduk lenne.
"Viktorod hogy van?"
Tehát aki a NER-lovag messiásodat nem magasztalja, az csakis fideszes lehet. Pontosan ezért írtam, hogy egyetlen szó választ sem érdemelnél.
"Ő nem mer elmenni egy Békés megyei kisvárosba és kiállni a szavazók elé, válaszolni a kérdésekre. Vajon miért? Ezen nem gondolkodtál el?"
De, gondolkodtam rajta. Arra jutottam, hogy senkit nem vagyok hajlandó támogatni, aki valaha is kezet rázott az ő csapatával. Na, ezért nem hiszek a messiásodnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!