Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az, ami miatt nem jó...

Mi az, ami miatt nem jó Magyar Péter, mi hiányzik belőle?

Figyelt kérdés
Kissé megkavarta az állóvizet, de valamiért nem az igazi. Ha olyan nagy elégedetlenség lenne a társadalomban amit egyesek mondanak, már tömegeknek kéne mögötte állniuk. Még sincs senkinek az az érzése, nem jött el a nagy katarzis. Mi hiányzik ehhez?
2024. ápr. 24. 19:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Még annyit sem érdemelnél, hogy reagáljak rád.

"Felmeresek is ezt mutatják."

22-ben az összes létező felmérés azt mutatta, hogy nagyon szoros lesz az eredmény. Az lett?

"Rettegnek, különben nem menne ennyire a propaganda."

Ha most vasárnap lennének a választások, kétharmaduk lenne.

"Viktorod hogy van?"

Tehát aki a NER-lovag messiásodat nem magasztalja, az csakis fideszes lehet. Pontosan ezért írtam, hogy egyetlen szó választ sem érdemelnél.

"Ő nem mer elmenni egy Békés megyei kisvárosba és kiállni a szavazók elé, válaszolni a kérdésekre. Vajon miért? Ezen nem gondolkodtál el?"

De, gondolkodtam rajta. Arra jutottam, hogy senkit nem vagyok hajlandó támogatni, aki valaha is kezet rázott az ő csapatával. Na, ezért nem hiszek a messiásodnak.

2024. ápr. 25. 17:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!