Mi az, ami miatt nem jó Magyar Péter, mi hiányzik belőle?
Az oroszoknak nem kell egész Ukrajna, egy ilyen gazdasági romhalmaz feltámasztása még nekik is nagy teher lenne.
Ahogy még kezdetben egy kárpátaljai menekült nő is mondta a TV-ben, inkább adnák oda Putyinnak, ami kell neki és lenne vége az egésznek!
Azok az emberek simán élhettek volna tovább moszkvai kormány alatt, még jobban is jártak volna.
Most aztán nem élnek, köszönhetően a háborús befektetőknek, akik nem engedik leállni az öldöklést és rombolást.
De aki a 444.agymosok, rtl.hazudok oldalakról tájékozódik, annak beszélhetsz.
22.
Hülye hasonlatok nem kellenek...
Könnyű távolról kibicnek lenni, más bőrére okosodni.
Putyin olyan területekre támasztott igényt, ami egyébként is nagyrészt orosz kultúrájú, régen orosz föld volt stb.
Mindenki jobban járt volna, hiszen ezt bizonyítják a tények.
De ha valaki szerint az korrekt, amikor a támadás előtt Putyin még utoljára tett egy (sokadik) kísérletet a tárgyalásos rendezésre, de Biden gyakorlatilag kiröhögte...
"Könnyű távolról kibicnek lenni, más bőrére okosodni."
Ugyanez igaz rád. Miért okoskodsz Ukrajna helyett?
"Putyin olyan területekre támasztott igényt, ami egyébként is nagyrészt orosz kultúrájú, régen orosz föld volt stb."
Akkor Olaszország követelje egész Európát, mert régen hozzájuk tartozott. Anglia meg követelje az USA-t mert régen angol föld volt.
Hülye hasonlatok nem kellenek ugye?
Igen, ezek hülye hasonlatok. Meg olyan rettegős hülyeségek, hogy Putyin majd elfoglalja Európát is, miközben ő is tudja, hogy a NATO erősebb.
De amint említettem, a tények magukért beszélnek.
Rengeteg halál és szenvedés elkerülhető lett volna, ha Biden és Zelenszkij helyett megfelelő alkalmas emberek intézik az ügyet.
Egy szóval sem írtam, hogy elfoglalja Putin EU-t vagy elakarja. Nem akarja. A Lengyeleket se tudná elfoglalni, mert erősebb. Finnekről meg ne is beszéljünk. Orosz hadsereg már nem olyan, mint a hidegháború alatt volt.
Rengeteg halál és szenvedés akkor is elkerülhető lett volna, ha Putin nem támad meg egy országot ok nélkül. :)
"Egy szóval sem írtam, hogy elfoglalja Putin EU-t vagy elakarja."
Ezt most minek kellett megjegyezni, nem tudsz szöveget értelmezni? Azt a részt nyilván csak általánosságban írtam.
De mindegy, hagyjuk ezt!
Több részlete is van a dolognak, ami máshol alaposan ki lett tárgyalva, itt ennyit gondoltam hozzáfűzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!